عبدالرحمان صالح: بانوان اوزی در آسایشگاه مهر لارستان به دیدار مادران سالمند رفتند
عبدالرحمان صالح*: مادرم تو فرشته روی زمین هستی که از بهشت آمدی و مرا به جهان هستی وصلم کردی تا زندگی کنم خجسته روزت مبارک باد.
بانوان اوزی در روز مادر مهر و محبت خودشان را نثار ۴۶ نفر از مادران سالمند در مرکز آسایشگاه جهاندیدگان مهر لارستان کردند.
آنان یک روز کامل در مورخه ۱۴۰۱/۱۰/۲۳ در روز جمعه به مناسبت روز مادر از صبح تا شب در کنار مادران سالمند به خدمت پرداختند.
فریبا بدری، افِسانه صحرا نورد، آلینا و سارینا ملاحت و ندا تابنده از زنان با غیرت اوزی بودند که در شیفت کاری خانم ها جعفری، عادل زاده و کارگر و پرستار خانم زمانی به مناسبت روز مادر خدمات خیرخواهانه و ارزنده ای خودشان را به ۴۶ نفر از بانوان سالمند مرکز آسایشگاه جهاندیدگان مهر لارستان تقدیم کردند و همان روز لبخند از شادی به چهره مادران زمانه آوردند.
مدیر انجمن اتحاد و توسعه شهرستان اوز
لینک کوتاه:
متاسفانه مدیر خود خوانده یا همان خود اظهاری؛ بلایی است که گریبان برخی افراد خود بزرگ بین را گرفته و موجب بروز شائبه ها و شایعات فراوانی گردیده است.
فضای مجازی به این خود اظهاری ها کمک نموده است تا به راحتی هر کس خود را عرضه کند و بعد هم می تواند بعنوان یک رزومه فرضی به کارنامه اش بیفزاید.
برخی شگرد خود اظهاری ها چنین است که خود گوید و خود خندد خود بندد و خود پرده پندار بگشاید و روزی به بسر تخت مدیریت پندار و در محملی از چشم فرو بسته به روی مسند پندار بنشاند.
امیدوارم خیرین کمک کنند وخانه سالمندان ب ای اوز بسازند
با وجودیکه حرکت زنان با غیرت اوزی را می ستایم ولی اصلا بخیرین پیشنهاد نمی کنم دراوز خانه برای سالمندان بسازند بیچاره پدران ومادران ما وحتی پدر بزرگا ومادربزرگا آیا فکر نمی کنیم ویا نکردیم روزی خودمان هم پدر ویامادر پیر میشویم وآنوقت مارا بگذارند در خانه سالمندان ! اینکه اینرا می نویسم وبه ۵۰ سالگی رسیدم لرزه براندامم می افتد
درود به شرف