نمایشگاه بین المللی(اکسپو) ۲۰۲۰ با اسحاق خضریان در دبی
عبدالعزیز خضری:
دبی به خاطر تغییر و تحولات مرتب سنتی و مدرن برای هر بیننده ای از جمله نویسنده متن با یافتنی های زیادی همراه بوده است.
ورود به دبی این فرصت را ایجاد کرده است تا بیش از هر دستاوردی با افراد صاحب بینش و خیر آشنا و مرتبط شده و فعالیت در بیمارستان امیدوار، عصر اوز و دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز برای راقم دیوار اعتماد را بوجود آورده است تا زمانی که خواسته مرجع زیر مسئولیت قرار می گیرد مورد توجه قرار گیرد.
در سفر کنونی به دبی فرصتی به دست آمد تا به ابتکار اسحاق خضریان که سالها در سمت مدیریت بیمه ایران در دبی و به عنوان نماینده شیخ عبدالقادر فقیهی، بانی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز، در زمینه های پیش گفت همراهی زیادی در تبیین جایگاه مراجع پیش اشاره داشته است، دو روز به قصد مشاهده نمایشگاه اکسپو به این مجمع جهانی برویم.
بار اول به خاطر به همراه نداشتن تست کرونا به دیدار از دیگر دستاوردهای شهری دبی گذشت. اما بار دوم بیش از ده ساعت به دیدار از این نمایشگاه بینالمللی اختصاص یافت.
اکسپو دبی قرار بود در سال ۲۰۲۰ برپا شود اما بیماری همه گیر کرونا زمان برپایی آن را به سال ۲۰۲۱ موکول کرد که به مدت ۶ ماه برقرار وهمچنان ادامه دارد.
دبی از بین شهرهای منتخب کشورهای روسیه، ترکیه و برزیل به نمایندگی از امارات متحده عربی برگزیده و پیشبینی شده است که به خاطر این میزبانی میتواند به دستاوردهای چشمگیر علمی و انسانی برسد.
تماشا از نمایشگاه برای افراد زیر ۱۸ سال و بالای ۶۰ سال ( همجون نگارنده) و دانشجویان با داشتن کارت رایگان است.
نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۰ به مدت ۱۸۲ روز برگزار و گفته میشود در آن می توان جهان را یک جا و در یک مکان کاوش کرد.
اما حضور ازساعت ۱۰:۳۰ تا ساعت ۲۰:۳۰ به مدت ۱۰ ساعت فقط امکان بازدید از ۵ غرفه کشورهای نروژ، ایران، عربستان سعودی، امارات متحده عربی و میدان نمایشگاه عمومی دبی را به وجود آورد.
در این مقال فرصت پرداختن به جزئیات نیست ولی ابعاد پرمحتوایی بعضا دارای جایگاه فوق العاده بود که نشان از کار گسترده اصحاب علم و فن کشور های شرکت کننده دارد.
اما آنچه از نمایشگاه کشور نروژ ملاحظه شد اراده این کشور برای بهره گیری غذایی از اقیانوس بود.
گوینده نمایشگاه با توضیح بر روی پرده بزرگ نمایش معتقد بود جهان از اقیانوسی که ۷۰ درصد کره زمین را اشغال کرده است فقط قادر به دریافت ۵ درصد مواد غذایی واستفاده از انرژی بادی اقیانوس که برجسته بود.
گوینده افزود:
ولی محققان کشور نروژ با کمک دانشمندان ملل دیگر تلاش دارند تا این میزان ۵ درصد استفاده انسان از مواد غذایی از اقیانوس را به ۳۰ درصد برسانند که نشان میدهد این کشور کوچک اروپایی با سرمایهگذاری سنگین و استفاده از تکنولوژی در راستای خدمترسانی جهانی کار میکند.
ودر غرفه ایران وجود استوانه حقوق بشر کوروش کبیرمبتنی برهمزیستی مسالمت آمیز افراد بشربا سلایق مختلف که با برگزاری این نمایشگاه بین المللی EXPOمنطبق داشت ووجود قالی های نفیس ابریشم که همچنان در دنیا از نظر کیفیت حرف اول را می زند، قابل توجه بود.
در غرفه امارات متحده عربی بزرگنمایی علما و نویسندگان برجسته اسلام از جمله ابن بطوطه که در دوران قبل از ترقی اروپامی زیسته اند توجه بازدید کنندگان را بخود جلب کرده بود
بعضی نمایشگاهایی که مورد بازدید قرار گرفت چنان عظیم و فوق العاده بود که بیننده برای رسیدن به صحن نمایشگاه کشوری خاص، بعضا بایستی بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در صف می ماند.
مطلب را با تشکر از اسحاق خضریان که دو روز وقت کامل خود را برای ملاحظه این نمایشگاه جهانی به نگارنده اختصاص داد به پایان می رسانم ولی از اکسپو این را اضافه کنم که این نمایشگاه بهترین مکان برای افزایش دانش و مشاهده جهان در یک جا بود.
امروز آخرین روز حضور نویسنده در دبی می باشد و باید از نیکوکاران، بانی و اعضای هیئت امنا قدردانی داشته باشم که با همراهی خود، دانشگاه آزاد اسلامی مرکز را مورد لطف و پشتیبانی قرار دادند.
*رییس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز
لینک کوتاه:
در این مطلب بیش از ۴ بار از همراهی آقای اسحق خضریان نام برده شده، آیا این همه نیاز به تکرار بود؟
عالیه مرحبا
درود بر شما زنده باد 👋
کشور عزیز مان ایران کشوری چهار فصل وبرای برگزاری هرمراسمی و جشنواره و نمایشگاهی ومسابقات ورزشی با شرکت کشورهای مختلف دنیا مناسب است امیدوارم روزی شاهد برگزاری مسابقات مهم المپیک و جام جهانی فوتبال واینچنین نمایشگاههای مهم چون اکسپو باشیم تشکر از دادن این گزارش هرچند کوتاه بود ولی خواندنی بود
آقای خضری عزیز پرانرژی وپر تلاش خوبه که هر خیری در سایت میگذارید همراه با عکسهای زیبا و متنوع است که خودش توضیحات شما را بیشتر کامل میکندامیدوارم بازهم به اوز بیاییم ودانشگاه زیبای ازاد را از نزدیک ببینم
تا زمانی که با تمام دنیا ارتباط و تعامل نداشته باشیم نمی توانیم شاهد برگزاری رویدادهای مهم بین المللی باشیم رونق اقتصادی وگشایش امورات مردم در گرو ارتباطات سازنده با تمام دنیاست
در جواب اوزی با دید بلند انسانی وتایید سخنان ایشان واما با ملاحظاتی که خودمان هم باید بخواهیم تا دولت بسمت ارتباط گسترده با دنیا پیش برود من برای شما مثالی ساده میزنم شما فکر میکنید چند نفر ا زاوزیها از این اکسپو دیدن کردند شاید بیش از ۱۰۰۰ نفرآیا بغیر از این مقاله چه اوزی مشاهدات خودرا با دیگران به اشتراک گذاشته است وبقیه هم بیشتر همینگونه هستندچنین بینشی و ملاحظه کاری سبب میشودتافاصله ها بین مردم ودولت بیشتر وبیشتر شود بطوریکه هردولتی خودرا بینیاز از افکار عمومی میداند ودرارتباطات خارجی چیزیکه شما نوشتید بوقوع میپیونددولی من بسهم خودم… ادامه »
احسنت به ریاست محترم و پویا و توانمند واحد اوز. باعث افتخارین. انشالله سلامت و تندرست باشید.