در نشست جمعی از شهروندان بر ضرورت تقویت فازهای زیر ساختی دانشگاه آزاد اوز تاکید شد
بانی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز در دبی در حضور جمعی از فعالان ساکن دبی با بیان حرکت های تکمیلی عمرانی زیرساختی از لزوم تقویت مرکز اوز به عنوان یکی از شعبات بزرگترین دانشگاه های حضوری کشور صحبت کرد.
عبدالقادر فقیهی، بانی دانشگاه، که در این نشست حضور داشت عنوان کرد:
خوشبختانه کمک خیراندیشان و اعضای هیئت امنا در ایجاد پردیس دانشگاه با کاربری های مختلف به پایان رسیده و کار بر روی بخش بیرونی محوطه که به خاطر ناهمواری ها پرهزینه بود با کمک مسئولان دولتی و نیکوکاران سرانجام یافت.
فقیهی خاطرنشان کرد:
شرایط کرونایی باعث نشد دانشگاه آزاد مرکز اوز از فعالیت های آموزشی، پژوهشی، اجتماعی و فرهنگی خود باز بماند و خوشبختانه دانشگاه آزاد تبدیل به کانون برنامه های تحقیقاتی و اجتماعی شده است.
رئیس هیئت امنای دانشگاه دفتر دبی با بیان نیازمندی های جاری و زیرساختی مطرح کرد:
نیاز به خوابگاه دانشجویی، تکمیل دیوار بخش شمالی زمین در دو طرف سردر ورودی و در صورت امکان، غملیات بوستان در محوطه دانشگاه با کاربری عمومی از اولویت های کلان می باشد که ساخت خوابگاه در اولویت است.
وی با اشاره به سخنان رئیس دانشگاه که این مرکز خواسته های مالی جاری و سرمایه ای دارد و این که مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس تلاش خود را برای افزایش رشته های تحصیلی در مرکز اوز به کار گرفته اند، گفت:
مطمئنا اگر دانشگاه آزاد اوز از رشته های تحصیلات تکمیلی برخوردار شود می تواند حرکت با سرعت منطقی به سمت خودکفایی داشته باشد. همان گونه که قبلا داشته است و سهم قابل توجهی از درآمد خود دانشگاه صرف هزینه های سرمایه ای شده است.
رییس هیئت امنای دفتر دبی در این جمع از مقامات سازمان مرکزی و استان تقاضا کرد در اختصاص رشته های تحصیلی متنوع به ویژه تحصیلات تکمیلی تسریع به عمل آورند.
این نیکوکار افزود:
ساختمان دانشگاه آزاد اوز طوری طراحی و ساخته شده است که می تواند علاوه بر رشته های علوم انسانی، رشته های پیراپزشکی چون پرستاری و مامایی و هنری چون سینما و تئاتر را داشته باشد.
فقیهی با ابراز خرسندی از تعامل خوب دانشگاه با مسئولان اداری و فعالان اجتماعی شهر و شهرستان، از در اختیار گذاشتن امکانات آن به متقاضیان بدون هیچ عذر و بهانه ای اظهار کرد:
این اقدام علاوه بر رضایت الهی شیوه تعامل مناسبی است که مورد خشنودی خیرین نیز هست.
بانی دانشگاه همچنین با اشاره به بیماری کرونا و کاهش دانشجو به لزوم تامین هزینه های جاری چون نگهداری سامانه های رایانه، برق، آب و گاز و درختکاری در محوطه و تامین هزینه بیمه ساختمان و غیره اشاره و تقاضا کرد در این شرایط به دانشگاه کمک شود.
عبدالوهاب کرامتی که در این نشست حضور داشت، گفت: خود از اوزی های قدیم است و بیاد دارد که تنب سمدو حالت گردنه برای خودروها داشت ولی اکنون این منطقه به یکی از مراکز علم و دانش تبدیل شده است.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه دانشگاه آزاد در اختیار همگان است و هفته ای نیست که در آن اجتماعی بزرگ صورت نگیرد.
کرامتی خواهان اطلاع رسانی مناسب برای تکمیل زیر ساخت های ضروری این موسسه آموزش عالی شد.
این شهروند همچنین با توجه به ساخت راه مربط آن را از نیازهای اساسی شهرستان برشمرد و خواستار توجه نیکوکاران برای پشتیبانی از این شاخص گردید.
ابتدای این نشست عایشه فقیهی پور دیگر عضو هیئت امنا دعا خواند و برای همه خیران و نیکوکاران آرزوی سلامتی و موفقیت کرد.
وی اظهار کرد: هیئت امنای دفتر دبی هیئتی پویا و فعال بوده است که خوشبختانه اکثریت اعضا در مشارکت و کمک نیکوکارانه برای دانشگاه آزاد پیشگام بوده اند.
فقیهی پور افزود: خود بارها از این دانشگاه دیدن کرده است و در جریان فعالیت های آن از نزدیک قرار دارد.
خالده اسماعیلی، عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز دفتر دبی، و میزبان آیین که با توجه به حضور عبدالعزیز خضری، رییس دانشگاه آزاد و به منظور استماع گزارش اقدامات صورت گرفته در مرکز اوز توسط وی، نشستی با حضور جمعی از فعالان ساکن دبی ترتیب یافته بود از پیشرفت این مرکز آموزشی با وجود شرایط سخت سخن گفت و افزود:
ساخت و ساز در زمین ناهموار و تبدیل آن به یک مرکز علمی از افتخارات خیراندیشان و هیئت های امنای دبی و اوز است.
وی بر لزوم ادامه پشتیبانی نیکوکاران تاکید کرد.
در این نشست فاطمه کریما، فریده کاریانی، آذر آرمین، فاطمه فقیهی پور، آتینا آرمین، بشرا انگاشته، عبدالکریم اسماعیل زاده و محمدرضا میراحمدی نیز حضور داشتند.
عبدالعزیز خضری، رئیس دانشگاه نیز سخنانی در خصوص اقدامات صورت گرفته ابراز کرد و به پرسش های حاضران پاسخ داد.
لینک کوتاه:
با احترام به همه بزرگواران وخیرین عزیز بنده به عنوان کسی که در همین منطقه زندگی میکنم وبا آموزش عالی سروکار دارم خدمت شما عرض میکنم که دیگر ساخت و ساز نکنید ومشکل کمبود دانشجو واموزش عالی در ایران. با ساختن. خوابگاه هم. حل. نخواهد شد. ودراینده این همه ساختمان هزینه نگهداری. وفرسودگی. دارد. این. را صادقانه عرض میکنم
تشکر فراوان از جناب آقای عبدالقادر فقیهی که انصافآ بانی دانشگاههای اوز هستن وقدم ارزنده ی در توسعه علم کشیده ومیکشند وهمچنین مدیریت محترم دانشگاه آزاد بایستی بزنان اوزی که درهرجا باشند باغیرت تمام خدمتگزار هستند افتخار کردسلام خالصانه به هنه زنان شریف بویژه خواهر عزیز خالده اسماعیلی
سپاسگزارم ، ممنونم از اینکه با قلم دل همراهی کردید . واقعا جای خوشحالی و افتخار است که بتوانیم برای شهر و دیارمان و آینده جوانان قدمی برداریم وباید ازجناب شیخ عبدالقادر و جناب عزیز خضری و دیگر نیکوکاران قدردانی و تشکر ویژه بعمل اوریم