برگزاری همایش نقش بانوان در کنترل مدیریت مصرف آب از سوی شرکت آبفای استان فارس در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز
شیما رحمان پور: همایش نقش بانوان در کنترل مدیریت مصرف آب در تالار فردوسی (خیریه شیخ عبدالقادر فقیهی) دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز برگزار شد
معاون منابع انسانی و تحقیقات شرکت آبفای استان فارس،
توزیع آب به طور کلی در دنیا و به طور خاص در کشور ایران ناهمگون است و از کل منابع آبی جهان تنها به یک درصد آن قابلیت دسترسی داریم.
براساس گزارش دریافتی:
سید علی خلیلی، مدیر روابط عمومی شرکت آبفا فارس، از همکاری اداره آبفای ودانشگاه آزاد اسلامی شهرستان اوز در اجرای این همایش و حضور بانوان تشکر کرد.
بخشدار مرکزی، ضمن ابراز خشنودی از حضور بانوان فعال شهرستان اوز در این برنامه با ذکر حدیثی از پیامبر اکرم(ص) از توجه بزرگان به مساله آب صحبت کرد و گفت:
انسیه گلابی، عنوان کرد:بانوان به عنوان الگو در خانواده با تربیت درست فرزندان و فرهنگ سازی در خصوص مصرف درست آب می توانند نسلی را پرورش دهند که در آینده با به دست گرفتن سمت های مختلف در بخش های کشاورزی و خدمات به شکل درست بتوانند در زمینه نحوه مدیریت صحیح آب ایفای نقش کنند.
وی افزود:
ما در رابطه با مصرف صحیح آب از بسیاری از کشورها عقب هستیم و امیدواریم که در آینده هم در بخش صنعت و هم در مصارف خانگی و کشاورزی بتوانیم مانند کشورهای پیشرفته مصرف آب را مدیریت و از بحران بی آبی عبور کنیم.
معاون منابع انسانی و تحقیقات شرکت آبفای استان فارس، با ارائه پاورپوینت به ترسیم فضای موجود در حوزه آب در دنیا و کشور و در نهایت نقش مهم بانوان در مدیریت این منبع غیرقابل جایگزین پرداخت.
اردوان نیکنام،اظهار کرد:
توزیع آب به طور کلی در دنیا و به طور خاص در کشور ایران ناهمگون است و از کل منابع آبی جهان تنها به یک درصد آن قابلیت دسترسی داریم.
نیکنام افزود:
نظام بارشی جهان به دلیل تغییرات اقلیمی، گرمایش جهانی، دستکاری های صورت گرفته در طبیعت توسط انسان و … دچار تحول شده و ما انسان ها تابع شرایط هستیم و در ایران تنها از ۱ واحد از ۹ واحد منابع آبی جهان می توانیم بهره ببریم.
وی گفت:
۶ تا ۸ درصد منابع آبی کشور در بخش شرب و آشامیدن مصرف، اما همین میزان از نقاط طلایی منابع آبی کشور تامین می شود و ارزش ذاتی و گوهری این آب خیلی بیشتر از آبی است که در بحث صنعت و کشاورزی استفاده می شود و همین موضوع لزوم توجه به مدیریت این منابع را بیشتر می کند.
معاون منابع انسانی و تحقیقات شرکت آبفای استان فارس خاطرنشان کرد:
ایران کشوری است که از زمان شکل گیری تمدن آن با خشکسالی و کم آبی درگیر بوده چرا که اگر بخش تاریخ مصور کشورمان را بررسی کنیم با مشاهده سازه ها و بناهای تاریخی چندهزار ساله متوجه می شویم طوری طراحی می شده اند که نیاز به آب کمتری داشته باشند. اما کشور ایران کشوری بدمصرف است و این نتیجه مسائل رفتاری، فرهنگی و الگوهای اشتباهی است که در ذهن مردم وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه مدیریت مصرف آب تنها ۲۰ تا ۳۰ درصد قابلیت اجرایی دارد چرا که دولت وظیفه تامین و انتقال آب را دارد و زمانی که آب وارد خانه می شود مسئولیت استفاده از آن به عهده خانواده ها به ویژه بانوان خانه است، دو حوزه تاثیرگذار در زمینه آموزش مدیریت مصرف آب را آموزش و پرورش و خانواده دانست.
نیکنام توصیه هایی برای بهینه سازی مصرف آب و استفاده از شیرآلات کاهنده مصرف ارائه داد.
در پایان این همایش به جمعی از بانوان فعال فرهنگی هدایی داده شد.
این برنامه که در ساعت ۹:۳۰ شروع شده بود در ساعت ۱۱ پایان یافت.
لینک کوتاه:
چون صحبت از آب است فکری باحال مخزن ۵۰۰۰ متر مکعبی توسط دولت هم در اوز بکنید که سالهاست قول آنرا داده اند
متاسفانه بیشترین مصرف کننده ها باغشهریها هستند وبعد از آن ادارات که بی مهابا آب مصرف میکنند چرا جلسه برای زنان گذاشتندباید برای روسای ادارات میگذاشتند که هم جلو صاحبان باغشهرها که یواشکی آب لوله کشی را به باغها میبرند بگیرند ومتاسفانه کمترین روسا دراین سالن نشسته بودند
لازم میبینم از خانم گلابی بخشدار شهرستان و آقای جهانگیری مدیر آبفای اوز که دلسوزانه زحمت میکشمد و خدمت میکنند قدردانی شودخوشبختانه تا بستان سال گذشته با کمترین مشکل کم آبی روبرو بودیم
برگزاری وادامه چنین جلساتی لازم است امروطه آب از مهمترین نیازهای اساسی موجودات است وبی آبی محیط زیست را هم بشدت تهدید میکند لازم میبینم از دست اندرکاران این همایش تشکر کنم