نشست مشترک آموزشگاه پارس گرشگران و دانشگاه آزاد اوز برای همکاری در زمینه گردشگری
پروانه پدرام: در نشستی با حضور مدیر و مدرس آموزشگاه پارس گردشگران بارمان و معاون دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز پیرامون آموزش و پژوهش در حوزه گردشگری تبادل نظر شد.
در این نشست که افشین سوری و فریبا فتحی عملکرد آموزشگاه پارس گردشگران بارمان را تبیین و از نیازهای آموزشی این حوزه برای منطقه صحبت شد.
مدیر آموزشگاه با توجه به ظرفیت و قرابت منطقه از خنج گرفته تا بستک بر لزوم پوشش اوقات فراغت آحاد جامعه با سلایق مختلف و با برنامه های متنوع گردشگری تاکید کرد.
افشین سوری با تاکید بر کسب مجوزهای لازم برای برگزاری تورها و لزوم آموزش برای مدیران تورها بیان کرد: با توجه به قابلیت های دانشگاه آزاد اسلامی در منطقه و امکانات متعددی که دارد می توان از ظرفیت های آن در پیشبرد اهداف گردشگری بهره برد.
عضو هیئت علمی واحد لارستان با گذری بر تجربه های خود و انواع گردشگری های قابل اجرا عنوان کرد: دغدغه هایی که همواره برای گردشگری داشته ام انگیزه راه اندازی مرکز آموزش گردشگری (تور لیدری) در جنوب استان فارس با مجوز رسمی از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شد که هم اکنون با فعالیت در این حوزه پذیرای علاقه مندان است.
سوری ادامه داد: شرکت کنندگان با گذراندن دروس و کسب آموزش های لازم و شرکت در آزمون جامع قابلیت مدیریت تورهای داخلی و خارجی را دارند و مدرک آنان نیز قابل ترجمه می باشد. همچنین، برای آنان بازدیدهای متنوعی نیز در دوره های آموزشی ترتیب داده می شود.
فریبا فتحی با اشاره به ظرفیت های رشته معماری و دانشجویان این رشته در زمینه آموزش و پژوهش در مقوله گردشگری گفت: دانشجویان معماری که از دانشگاه آزاد اسلامی اوز فارغ التحصیل شده بودند در کلاس های درسی خود با نگرش های متفاوتی می دیدم که نشان از تلاش استادان و دانشگاه برای دانش افزایی و دادن دید وسیع تر به موضوعات این رشته دارد.
وی پژوهش های خود در زمینه میراث فرهنگی اقوام مختلف به خصوص جنوب کشور را یادآور شد و افزود: گردشگری چارچوبی هایی ضابطه مند دارد که ورود خیرین یا سرمایه گذار باید با تعامل و اعتماد جلب شود تا برای حفظ میراث فرهنگی و توسعه گردشگری بهتر بتوان از قابلیت آنان بهره جست.
این استاد دانشگاه اهمیت به حریم و خط قرمزهای جامعه و هر منطقه گردشگری را ضروری دانست و اظهار کرد: با توجه به بافت و سابقه فرهنگی اوز می توان با تعامل سایر نهادهای مرتبط و همکاری دانشگاه اقدام های موثری را در برداشت از مناطق تاریخی، شناساندن و معرفی منطقه به گردشگران انجام داد.
معاون دانشگاه با تشکر از حضور مهمانان و تبادل نظرهای صورت گرفته گفت: دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز در مقوله آموزش، پژوهش و مهارت آموزی برای دانشجویان و عموم مردم هر فرصتی را که فراهم شود غنیمت می شمارد و پیشنهادهای مطرح شده را با عبدالعزیز خضری، رییس دانشگاه که به دلیل مسافرت در جلسه حضور ندارد، در میان می گذارد و هم اندیشی در مجموعه دانشگاه صورت می گیرد تا شیوه های همکاری با آموزشگاه و مشارکت علاقه مندان به این حوزه بررسی شود.
پروانه پدرام با تاکید بر ضرورت تهیه نقشه جامع گردشگری منطقه همکاری مجموعه را برای مشارکت اعلام کرد و افزود: بسیاری از مردم از قابلیت های گردشگری منطقه اطلاع کافی ندارند و راهنمایان گردشگری و نقشه های جامع برای جذب گردشگر و ترویج فرهنگ گردشگری در منطقه می تواند تاثیرگذار باشد.
وی امکانات و فضای محیطی دانشگاه را فرصتی برای گردش های علمی و فرهنگی دانش آموزان و دیگر افراد علاقه مند عنوان و اظهار کرد: وجود مزرعه تحقیقاتی کاکتوس و زعفران، سینما، طرح نخل دانایی، بوستان جنگلی و سایر امکانات از موارد قابل توجه برای بازدیدهای عمومی است که می تواند در نقشه های گردشگری نیز جا بگیرد.
در انتهای این جلسه دو ساعته تعدادی از شرکت کنندگان اوزی دوره های آموزشی این مرکز با پیوستن به جمع به تبادل نظر و ارائه راهکارهایی پرداختند.
لینک کوتاه:
موفق باشید امیدوارم از پروژه تان با موفقیت توام باشد
مواظب باشید مثل کاکتوس نشه که به هیچ جا نرسید سالاریان ؟
اولادرتیترنوشته شده گرشگران ومیدانیدکه گردشگران درسته ودیگه اینکه توضبحتون ناقصه ومعلوم نمیشه دقیقا منظورتون چی بوده