هجدهمین سخن سردبیر فصل نامه با پیام دانش اوز
*پروانه پدرام: هر نوشته ای که خلق می شود هم ذهنی را درگیر کرده هم زمانی سپری شده است تا بر ورق با ارزشی نقش بندد.نوشتن حرمت دارد.چرا که هر آنچه از ذهن ما می گذرد شاید بارقه ی امیدی برای دیگرانی باشد که از نگارش آن ناتوان هستند.
وقتی نوشته ای بر صفحه کاغذ نقش می بندد بارها و بارها دوست داریم بلند خوانی کنیم و از چیدمان واژگان در کنار هم لذت ببریم و گاهی ویرایش کنیم تا زیباتر جلوه کند. وقتی می نویسیم ذهن را خالی و جا را برای ایده ها و اندیشه های جدیدتر باز می کنیم. دیگر انباشتگی افکار و دغدغه نداریم و هر لحظه جرقه های تازه تری به ذهن می رسد.
شاید نویسندگی و خبرنویسی جزو آرامش دهنده ترین کارهای دنیا باشد که با آن ها علایق و اندیشه های خلاق را با سوژه های ناب ترکیب می کنیم و در کمترین زمان ممکن به دست مخاطب می رسانیم.
در عین آرامش بخش بودن درونی، این دو حرفه دغدغه های بیرونی زیادی دارند چرا که به خاطر مسائلی مجبور می شوید با موانع ذهنی خود در مبارزه باشید گاهی شما پیروز می شوید و گاهی موانع ذهنی و درونی.
گاهی باید نوشت و گاهی باید تامل کرد و از زاویه دیگر نوشت. گاهی زبان دیگرانی می شویم که نمی نویسند و گاهی زبان کسانی می شویم که فقط سخن می گویند و گاهی… و گاهی باید دست کشید و برای آرامش خود چیزی ننوشت.
کسانی که با نوشتن سر و کار دارند خوب می دانند که رسالت بزرگی را بر دوش دارند پس با جان و دل قلم می زنند و طراوت قلم هایشان در آسمان آگاهی و دانایی پراکنده می کنند.
کمی از حس و حال نوشتن فاصله بگیریم و به دنیای رسانه ها سری بزنیم. دنیای رسانه اکنون بیش از پیش به سمت فناوری و فوق حرفه ای شدن گام بر می دارد و تغییر رویه بسیاری از غول های مطبوعاتی دنیا نشان از این همسو شدن با دنیای فناوری و سرعت پخش اخبار دارد. حرفه ای شدن ابزار می خواهد و قلمفرسایی انگیزه و حمایت.
حال که ما در شهرستانی هستیم که فناوری و حرفه ای شدن عرصه های خبری قدم ها از ما جلوتر است باید چاره ای اندیشید که هم نیروهای جوان تر با علاقه بیشتر پا در این عرصه بگذارند و هم حمایت های حرفه ای و همه جانبه از این قشر رسانه ای صورت بگیرد.
همه ما تشنه خبرهای روز و آگاهی سریع از جزئیات آن هستیم پس چه زیباست حال که خود دست به قلم نمی شویم با اندیشه های ثروتمند خود و از راه هایی که امکان پذیر است بر حفظ میراث های مکتوب و بر خط خود همت گماریم تا آیندگان از غفلت ما متضرر نشوند.
همه ما به صنعت های مکتوبمان نیاز داریم چرا که همیشه نمی توان به حافظه ها دسترسی داشت و مرور وقایع همواره عبرتی برای آیندگان است.
همان طور که ما ورق به ورق کتاب های نویسندگان اوزی و ایران زمین را به امید یافتن اطلاعاتی خاص جستجو می کنیم آیندگان نیز با تمام ابزارهای در دسترس باز آثار گذشتگان را ورق خواهند زد.
آمار تفکیکی بهار ۱۴۰۰ خبرگزاری آنا بهانه ای شد تا صعود ۲۹ پله ای خود را در بین واحدها و مراکز استان فارس با انگیزه ها و تعامل بیشتری بنگریم.
استان فارس بیشترین واحد و مرکز را در کشور داراست و کسب این جایگاه خود نمودی از جایگاه خاص دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز در کشور است.
از خبرگزاری آنا و احسان عربی مفرد، دبیر گروه استان های این خبرگزاریف نیز سپاسگزاریم که همت و تاثیر زیادی در پوشش دادن خبرهای ارسالی این مرکز دارند.
امید داریم به این مرکز برای تخصیص رشته های مورد تقاضا در مقاطع مختلف توجه ای ویژه شود تا در رسالت اجتماعی فرهنگی خود بیش از پیش در جامعه مثمر ثمر عمل کند.
تقارن این سخن با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ نیز بهانه ای دیگر است تا ارزش اندیشه هایمان را با نگارش و انتشار مقاله های تاثیرگذاری عمومی و علمی بیشتر نمایان و دانشجویان علاقمند و جویای دانش و آگاهی را بیشتر برای قدم گذاشتن در این مسیر تشویق و راهنمایی کنیم.
آغاز بهار آگاهی و دانایی مبارک.
* سردبیر فصل نامه با پیام دانش اوز
لینک کوتاه:
دیدگاه بگذارید