پیشرفت شهرستان اوز در گرو رای هوشمندانه مردم در انتخابات ۱۴۰۰ است.
سلمان قائدی دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز:
مردم با حضور در حوزه های انتخاباتی خرداد ۱۴۰۰ هوشمندانه به نامزدهای دلسوز بدهند.
در آستانه ورود به کارزار انتخاباتی شورای شهر و ریاست جمهوری هستیم.
انتخاباتی که با شرایط موجود و این همه نابسامانی برای تمامی اقشار حائز اهمیت است.
بدیهی است که از همین ابتدای کار حمایت ها و جناح بندی های لازم در راستای خط فکری هر گروهی صورت گرفته است و مطمئنا هیچکس نمی تواند منکر آن گردد چرا که هر انسان آزاده ای چهارچوب تمایل و عقایدی دارد که زندگی و افعال روزمره خود را بر اساس آن پایه گذاری و استوار می نماید.
جناح بندی در ذات خود عیب و عار نیست چرا که از بطن همین اختلاف نظرهاست که پویایی، تعالی و پیشرفت یک جامعه رقم خواهد خورد اما آن چه که مهمتر از هر چیزی برای پیشرفت است در حقیقت تعامل و احترام به نظرهاست که مطمئنا چنین امری موجب پیشرفت خواهد گشت حتی وقتی نصوص شرعی را واکاوی می نماییم متوجه خواهیم شد که پیامبر اسلام نیز به چنین موضوعی اشاره دارند آنجاییکه می فرماید :
اخْتِلافَ اُمَّتی رَحمَهٌ
یعنی اختلاف نظر( مختلف بودن نظرات) در بین امت من باعث رحمت و ترقی امت است.
لذا کلام کردگار نیز بر همین فرموده رسول اکرم صحّه گذاشته و تایید می نماید ، آنجا که می فرماید:
فَبَشِّرْ عِبَادِ، الَّذِینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ … ¤
در حقیقت خداوند لایزال راز پیشرفت و ترقی را مختلف بودن اقوال و شنیدن تمامی اقوال و اختلاف نظرها و سپس پیروی از بهترین آن ها می داند حتی اگر بهترین نظر بر خلاف میل باطنی اشخاص باشد!
چرا که در اسلام منیتی وجود ندارد و هدف اسلام از بدایت امر اصلاح جوامع بشری و سازش نظرها با یکدیگر برای اجتماعی بهتر است.
تقریبا بالغ بر ۱۰ سال است که تمامی اتفاقات حادث شده در شهر اوز را به عنوان شخصی بی طرف مشاهده می کنم.
مقصود از بی طرفی یعنی زیر مجموعه هیچ گروه و مسلکی نبوده و نیستم و بدین امر افتخار نیز می کنم چرا که حداقل توفیق حاصل شده این است که قلمی را به جز منافع عمومی به روی کاغذ نیاورده ام، بلکه به عنوان شخصی آزاد اندیش فقط قلم را بر الواح کشیده و عقاید خود را معرفی نموده ام لذا عقیده اینجانب بر این است تا زمانی که منیت را از خود دور نکنیم، اوز روی خوش و پیشرفت ترقی را نخواهد دید خدای نخواسته گاهی منیت باعث قدرت طلبی می شود که می تواند به قلم و قدم سرایت کند!
اکنون که بحث بدین جا سوق داده شد باید گفت برهۀ انتخاباتی حساس را پیش رو داریم و شاید بتوان گفت که پیشرفت شهر و شهرستان اوز در گرو این انتخابات باشد.
مردم ما باید تاکید می کنم《باید》با نگاه به تجربهدور گذشته شورا انتخابی شایسته انجام دهند به این امید که دیگر شاهد منازعات وحشتناک درون شورایی نباشیم ؛ منازعاتی که به وفور در شورای پنجم شاهد آن بودیم.
هنوز نمی توان درک کرد که چرا اختلافات عقایدی خود را متوجه هیات نظارتی یا هیات اجرایی می کنیم و با نیت کوبیدن آنها شرایط را متشنج می کنیم ؟ واقعا چرا ؟ چون عضو یا اعضایی از این هیات ها بر خلاف نظرات شخصی ما هستند ؟
پس احترام به عقاید دیگران چه خواهد شد ؟!
همگی ما انسان ها با اشتباه خو گرفته ایم و احدی نیست که در چنین دنیای رنگارنگی بگوید من از گناه و خطا و اشتباه بری هستم ؛ حال آیا رواست که منِ خطا کار دیگری را قضاوت نمایم ؟
در حقیقت بهترین کاری که فعالین اجتماعی ، قلم به دستان، معتمدین، علما و تمامی اقشار زحمتکش باید انجام دهند آگاه سازی مردم است تا بار دیگر در شورای ششم درگیر اختلافات احزابی درون شورایی آن هم به دلایل شخصی یا جمعی و حزبی نباشیم !
در چند روز گذشته واکنش های بسیاری را در رابطه با انتخابات شاهد بودیم و این واکنش ها می تواند به ما بفهماند که انتخابات شورای پیش رو یکی از مهمترین انتخابات تاریخ شهر و شهرستان اوز می باشد که پس از خبر مسرت بخش شهرستانی اوز انجام می پذیرد ؛ چرا که دیگر سایه سنگین مطالبات مردمی مبنی بر تبدیل بخش به شهرستان وجود ندارد اما همین امر نیز مشکلات خود را دارد چرا که دیگر نمی توان شرط پیشرفت را در شهرستانی گذاشت چون به این امر دست یافتیم.
ترس من از این است که این مَثَل محقق شود که :
هرچه بگندد نمک اش می زنند وای به روزی که بگندد نمک.
اما دلیل در جا زدن و عدم پیشرفت اوز نداشتن سعه صدر است.
اگر از خود گذشتگی مخصوصا در فعلان اجتماعی نباشد نباید انتظار داشته باشیم اوز به راحتی نفسی بکشد !
افتخار می کنم که اهل روستای گلار از توابع شهرستان اوز هستم و مطمئنا با شناختی که از خود دارم فعالین به اوز دلسوزی زیادی دارم که شاید کمتر از بعضی فعالان نباشد .
باید بدانیم که تنها راه رسیدن به پیشرفت مورد نظر فقط ید واحد بودن است و لا غیر .
به عقیده من همین حزب بندی ها در شورای پنجم شهر اوز را چندین سال به عقب راند و نگذاشت که از میوه شیرین اعلام شهرستانی بخش کهن اوز نهایت استفاده را ببریم و همین حزب بندی ها باعث شد که هرکدام از اعضای شورای پنجم این افتخار بزرگ را جدا از مجموعه و دیگر عزیزان فقط برای خود در نظر بگیرند.
اما هنوز هم دیر نیست و تنها کافیست که اختلافات عمیق را کنار گذاشته ، منیت ها را فراموش کرده و به فکر پیشرفت اوز باشیم چرا که شهر و شهرستان اوز متعلق به شخص ، گروه ، حزب و تفکری نیست بلکه شهر و شهرستان اوز متعلق به همه مردم شهر و شهرستان اوز است و باید بدانیم که تمامی تصمیمات مأخوذه در شهر اوز بر کل شهرستان تأثیر مستقیم داشته و دارد .
لذا مردم حق دارند هر حزب و عقیده ای که اعلان کاندیداتوری می کند را انتخاب نمایند اما فعالین ، نویسندگان، معتمدین و بزرگان شهر اوزاین حق را دارند که با نظرات منطقی و ارایه راهکار به تصمیم سازی ها کمک کنند تا تصمیم سازان که همان منتخبین مردم در شورای شهر هستند در صورت صلاح تأثیر بگیرند.
چرا این همه جار و جنجال !
استدعا و تمنا داریم به همگی کمک کنیم اوز در آرامش نفس بکشد چون با آرامش و توسعه اوز تمامی شهرستان به آرامش خواهد رسید و وعدۀ بزرگان مبنی بر پیشرفت اوز و توابع پس از شهرستانی اوز به حقیقت خواهد پیوست
اما سخنی با مردم :
امیدواریم که اینبار مردم با دیدی باز منتخبین خود را انتخاب نمایند.
در کارزار انتخابات مجلس شورای اسلامی چه اختلافاتی که رخ نداد !
آن یکی از سد همیشگی شهرستانی اوز حمایت می کرد و دیگری با پخش ساندویچ و ساز و نقاره قصد جلب مخاطب و رأی را داشت اما مردم ناامید از همه جا با شرکت نکردن در انتخابات اعتراض خود را نسبت به وضعیت معیشتی نشان دادند.
با چنین شرایطی نه می توان مردم را تحریک کرد که شرکت نکنند چرا که باید سرنوشت خود را رقم زنند اما عقیده دارم مردم باید هوشمندانه انتخاب نمایند چرا که پیشرفت اوز در گرو این انتخابات است .
پس اندکی بگذارید اوز نفس بکشد .
و اما پایان بخش کلام نصیحتی از شیخ اجل سعدی شیراز :
فرصت غنیمت است ، غنیمت رها مکن بشنو نصیحتی و نصیحت رها مکن
سعدیا دی رفت و فردا همچنان موجود نیست در میان این و آن فرصت شمار امروز را
سلمان قائدی
اسفند ماه ۱۳۹۹
لینک کوتاه:
ببینیم شواری شهر دور جدید چکار میکنتد
به امید خدا ماشاالله خیلی خوب نوشتید بیشتر بنویسید احسن