از کتاب مرا دیگر نمی یابی ترجمه فرهاد ابراهیمپور اوزی رونمایی شد
.
دکترمرتضی اسماعیلی، عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی اوزومدیر مسئول پایگاه خبری مربوطی کهنه
۲۸ اردیبهشت ۹۸ با حضور معاون بخشداری اوز , ریاست دانشگاه آزاد اسلامی اوز ,اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اوز مهمانانی از گراش و خور , فریبا صالحی و فرهاد رحمانزاده از اعضای شورای اسلامی شهر اوز , از پایگاه های اطلاع رسانی اوز امروز , پیام دانش , هفت برکه گراش ,مربوطی کهنه , انجمن ادبی تایب , مسئول کتابخانه اندیشه و باشگاه پروانه های اوز ,مسئول خانه فرهنگ اوز و برخی از علاقمندان از کتاب ” مرا دیگر نمی یابی ” ترجمه فرهاد ابراهیمپور اوزی رونمایی شد.این برنامه از ساعت ۲۱:۲۰ با تلاوت قران توسط ناصر رفیعی و با مجری گری فاطمه نجاتی آغاز شد.در این مراسم خانمها و آقایان وزیری کیا ,ناهیدفاطمی , فروغ هاشمی, مصطفی کارگر , دکتر مهرابی ,حسن راهپیما ، بهرامرفیعی، فرهاد رحمانزاده , میرهاشم ریاحی , عبدالعزیز خضری ریاست دانشگاه آزاد اسلامی اوز به شعرخوانی و سخنرانی پرداختند .
حاج عبدالعزیز خضری در قسمتی از سخنانشان به ارج نهادن به وقت و زمان پرداختند و از متولیان مراسم ها خواستند جهت فرهنگ سازی و احترام به وقت برنامه ها راس ساعتی که اعلان شده برگزار شود.
وی با تقدیر از انجمن ادبی تائب در نکوداشت مفاخرشعرو ادب کشوربه وضعیت رسانه ها با توجه به هزینه سنگین چاپ پرداخت و خواستار پشتیبانی اقشارمردمی و مسئولان شد، تا این نشریات به خاموشی و توقف گراییده نشوند.
حسنراهپیما معاون بخشدار در سخنانش خواست که به روستاهای بخش در حوزه کتاب و کتابخوانی مخصوصا روستاهایی که از مرکز بخش دور هستند بیشتر توجه شود.
دکتر مهرابی نیز جهت رنسانس فرهنگی در منطقه تاکید کردند که می بایست به دو دوره پرنویسی و در نویسی توجه شود و فعالیتها را معطوف آن ساخت تا نسل نوجوان و جوان جامعه بتوانند دست به قلم شوند.
فروغ هاشمی نیز در سخنان خود گفت : فعالیت های فرهنگی اوز در کشور شناخته شده است با وجود اینکه هنوز شهرستان هم نشدیم و از مروجان و اعضای باشگاههای کتابخوانی و تسهیلگران این عرصه ، دبیرخانه پایتخت کتاب و روستاهایی که همکاری داشتند تشکر نمود.
میرهاشم ریاحی نیز به مختصری در خصوص حکیم عمر خیام پرداختند با توجه به تطابق این شب با بزرگداشت حکیم عمر خیام.فرهاد رحمانزاده نیز به فرهنگ نزدیک ایران و تاجیکستان پرداختند .بهرامرفیعی نیز ضمن قرائت شعری از فرهاد ابراهیم پور به معرفی این شخصیت فرهنگی پرداختند .
در خاتمه فرهاد ابراهیم پور به شرحی از سفرهای خود به تاجیکستان و ارتباطشان با انجمن و کانون نویسندگان تاجیکستان پرداختند تا اینکه دوستانی در آنجا پیدا می کنند که تاثیر زیادی در ارتباط وی با نویسندگان تاجیکستان داشته است.در قسمتی از سخنان فرهاد ابراهیم پور به سفرنامه های خود اشاراتی داشتند که در نشریات رسمی تاجیکستان به چاپ رسیده است که مورد توجه وزارت فرهنگتاجیکستان نیز قرار گرفته است. و در ادامه به نحوه آشنایی خود با آثار شاعر و نویسنده پر آوازه تاجیکستان “لایق شیر علی” پرداختند که کتاب “مرا دیگر نمی یابی” نوشته این شاعر تاجیکستان می باشد که فرهاد ابراهیم پور آن را به فارسی ترجمه کرده است.
این برنامه ساعت ۲۳ با رونمایی از این کتاب خاتمه یافت
و نسخه هایی از این کتاب از طرف فرهاد ابراهیمپور به همه مهمانان با امضای خودشان اهدا گردید.
منبع:پایگاه خبری مربوطی کهنه
لینک کوتاه:
متاسفانه نحوه ارایه گزارش از اخلاق حرفه ای به دور بود و گزارشگر هرم وارونه در گزارش نویسی را خوب متوجه نشده بنابراین بر خلاف اصول گزارش نویسی دست به قلم برده است
باتایید کامنت اوزی منهم میگویم گزارشگر بایستی اصول گزارشگری را رعایت کند وباید بترتیب اجرا گزارش مینوشت وباعث تاسف است در شب بزرگداشت خیام بزرگ مردم اوز خیلی کم استقبال کرده بودند واگر از گراش وخور نیامده بودند شاید جماعت به ۲۰ نفر هم نمیرسید