حضورمدیرکل امور اجتماعی استانداری فارس در اوز
نمره اوز در مورد ایفای حقوق شهروندان و توسعه فرهنگی عالی است
به گزارش پسین اوز؛ مدیرکل دفتر مطالعات اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس به اتفاق کارشناسان این دفتر عصر روز چهارشنبه سوم مرداد ۹۷ در تالار بخشداری با گروهی از مسئولان، بانوان فعال و اصحاب رسانه دیدار و گفت و گو کردند.
در این نشست که علی اصغر علی پور معاون فرمانداری ویژه لارستان آنان را همراهی می کرد، با سخنان فروغ هاشمی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز شد. وی از توانمندی های بخش بویژه بانوان به نیکی یاد کرد و گفت: بانوان در اوز توانسته اند در امور فرهنگی و اجتماعی مشارکت فعال داشته باشند. بخشدار اوز ضمن سپاس ازحضور مدعوین و مهمانان اظهار داشت: وقت شناسی در بخش اوز نهادینه شده است و انتظار است که همه وقت را رعایت کنند. محمدحسین آتش فراز به معرفی بخش اوز پرداخت و حضور نیکوکاران را نعمت دانست. وی تعامل مردم و مسئولان را بهترین صفت این بخش برشمرد. آتش فراز در پایان از اصحاب رسانه و نشریات موجود در اوز سپاسگزاری کرد. در این جلسه فریبا صالحی رئیس شورا، خدیجه فقیهی نژاد دبیر انجمن دوستداران کودک، بهرام رفیعی دبیر انجمن ادبی تائب، ابراهیم احمدی مدیرمسئول پیام اوز، احمد خضری مدیر مسئول پسین اوز، محمدصدیق پیرزاد عضو شورای سرپرستی اوز، فوزیه زارع مسئول کتابخانه اندیشه، محبوبه مساح کارشناس مسئول تربیت بدنی آموزش و پرورش، عبدالعزیز خضری رئیس دانشگاه آزاد، فوزیه توانگر مدیرعامل موسسه همیار سلامت روان، غیاث پور از بانوان فعال اجتماعی، نازنین حبیی مسئول هنرهای تجسمی، فرزانه نورافشان، سیدیوسف حسینی رئیس ورزش و جوانان، محسن مرادی دوچرخه سوار هر کدام در وقت محدود در مورد حوزه فعالیت خویش و چشم انداز توسعه فرهنگ و کتابخوانی و آسیب های اجتماعی در بخش اوز صحبت کردند.
معاون عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری ویژه لارستان از اوز و مردم بخش اوز به عنوان یک شهر فرهنگی نام برد. علی اصغر علی پور افزود: وقتی وارد شهر می شویم و میدان «ن والقلم» را مشاهده می کنیم احساس می کنیم که وارد شهر قلم و فرهنگ شدیم. مدیرکل امور اجتماعی استانداری فارس با ابراز خرسندی از این که در جمع مردم با فرهنگ اوز قرار دارد به معرفی همراهان پرداخت و گفت: دکتر لیلا پرنیان مشاور، دکتر علی نظری رئیس گروه، اجتماعی دکتر کریمی رئیس سازمان مردم نهاد و دکتر مسیحی رئیس دبیرخانه دفتر، مرا در این سفرهمراهی می کنند. بتول معلم افزود: من در سفرها بسیار درگیر مشکلات و مسائل مربوط به آسیب های اجتماعی می شوم و الحمداله امروز در شهر اوز بسیار امیدوار و حالم بسیار خوب است چون مردم نیک اندیش و بافرهنگ را زیارت می کنم. لارستان و بویژه بخش کهن اوز سرشار از برنامه های فرهنگی و هنری است که امید، نشاط و اعتماد به نفس را در افراد بوجود آورده و باعث کاهش آسیب های اجتماعی می شود. اقدامات در شهر اوز آنقدر جذاب و چشمگیر است که می طلبد وزیر کشور به اینجا بیاید و شهر اوز را الگو قرار دهد. بخش اوز و لارستان در مورد مسائل حقوق شهروندان و کودکان نمره عالی دارد.
منبع:پسین اوز
لینک کوتاه:
امیدوارم حضور این مدیرکل براى اوز اثر مثبت داشته باشد
جلسه دربخشداری چند نقطه جالب داشت زنها بیشتر از مردها بودند از شورای شهر فقط یکتفرشان بود بقیه معلوم نبود کجا بودند ولی یکیشان به کسی گفته خبر نداشتم کسی بغیر از صدیق پیرزاد وعزیز خضری نه رییس ارشاد نه بخشدار نه رییس شورا از ارتقای اوز حرفی نزد بعضی حرفها خوب بودند ولی کسی درخواست خاصی از مدیرکل نکرد وهمه طوری حرف زدند مثل اینکه اوز هیچ کمبودی که ندارد هیچ بلکه زیاد هم دارد
مطلب را با حوصله و از سر شوق ، خواندم ، به وجد آمدم ، چه حالی میده به من اوزی ، چقدر افتخار میکنم، در پوست خود نمیگنجم ، واقعاً 👏👏👏👏🌹🌹👌👌 پس من دیگه باید چه غمی داشته باشم ، چرا دغدغه داشته باشم، چه خوش است صفای یاران و این همه معلومات ، فرهنگ ، شاعر اوز آوازه، یاری کودکان، تحصیل بیکران از اقوام منطقه، همش نمره ۲۰ عالی ، هزار آفرین، چه غمی است که وجودم را فراگرفته، با این همه زیباییها ما دیگه چه میخواهیم ، چرا خود را از چشم دوستان انداخته ام، چرا ناراحتشان… ادامه »
آفرین بشما آقای باغی مسئولین اوز هم بایستی مثل شما تقدیر وتحسین شوند