بیست و دوم اسفند، سومین سالگرد بهره برداری از پردیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز
۲۲ اسفند ماه ۱۳۹۳ دانشگاه آزاد اسلامی اوز پس از ۷ سال در مکان ملکی خود مستقر گردید .
دانشگاه آزاد اسلامی اوز از مهر ماه ۱۳۸۶ در اموزشگاه اجاره ای آموزش و پرورش(مدرسه شادروان حاج محمد هادی خضری) فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و به دنبال جریان یافتن آب سد سلمان در ساختمان ۵۵۰۰ متر مربعی آموزشی- اداری که بالغ بر ۳۵۰۰ مترمربع آن به اتمام رسیده بود به مکان اصلی انتقال و از ۲۲ اسفند ماه ۹۳ با حضورعلاقمندان به بهره برداری رسید.
روزی که تصمیم گرفته شد به پردیس نقل مکان شود در باورها نمی گنجید که چنین تصوری منجر به عمل شود زیرا بسیاری از امکانات مهیا نبود ولی به همت کارکنان و با همکاری دانشجویان شاغل فریدون نامی و رئوف شریفی که از صاحبان کارگاه های ساختمانی بودند و با در اختیار گذاشتن خودروهای حمل و نقل و همکاری جمعی از دانشجویان (محمد نامدار، زینب آگاهی، آناهیتا صالح نژاد، مریم آگاهی) ظرف ۸ ساعت بیشتر امکانات به ساختمان جدید برده شد.
همکاری حمیدرضا مصدقی رییس و جمعی از کارکنان اداره آبفا که با حداقل صرف انرژی، آب شبکه شهری به دانشگاه تامین کردند، حایز اهمیت است.
۲۲ اسفند روزی که از ده روز قبل فراخوان داده شده بود طی یک پیاده روی از میدان نون و القلم و از ۶:۳۰ صبح به سمت پردیس دانشگاه آزاد اسلامی اوز حرکت تا این مجموعه آموزش عالی افتتاح مردمی شود که حضور ۲۷۸ نفر در صبح روز تعطیل جمعه و حرکت در رأس ساعت اعلام شده، حایز اهمیت بود و جمعیت حاضر پس از یک ساعت اجتماع
در تالار حکیم فردوسی (خیریه شیخ عبدالقادر فقیهی) و صرف صبحانه محل را ترک کردند تا فعالیت اداری-آموزشی رسماً از صبح روز ۲۳ اسفند ۹۳ در محل جدید روال عادی خود را ادامه دهد در حالی که از تلفن و اینترنت خبری نبود.
آن موقع ورودی به پردیس مشکل وجود داشت، جاده ناهموار و معارض وجود داشت(منظور راهی برای ورود به ساختمان دانشگاه وجود نداشت)و ساختمان فاقد نما بود.
و امروز ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ بیشتر امکانات وجود دارد، نما و پیاده رو دور ساختمان تمام شده است و در طبقه دوم به مساحت ۱۶۰۰ مترمربع کار عمرانی انجام می شود تا در این طبقه آزمایشگاهی مجهز و تالار ویدیو کنفرانس ایجاد گردد.
پروانه فعالیت رسمی نمایش فیلم های سینمایی از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گرفته شده است.
در تالارهای موجود از جمله تالار شیخ سعدی(خیریه حاج محمدامین کمالی) چندین همایش و کارگاه ترتیب داده شده که علاوه بر دانشجویان و استادان، مردم نیز از آن بهره می برند.
کتاب خانه مولانا مولوی(خیریه حاج ابراهیم کریما) دارای چهار هزار جلد کتاب و مجهز به سامانه دیجیتالی (خیریه بانوفریده حاج عبدالله یزدانی)است.
در طبقه اول با خیریه محمدصدیق پیرزاد، تالار استاندارد نمایش در حال ساخت است و با پشتیبانی مدیر کل راه و شهرسازی لارستان، بولوار از جاده اصلی به پردیس در حال ساخت است و روی بخشی از محوطه قرار است عملیات انجام شود.
از نظر وسایط ارتباط جمعی، مضاف بر پایگاه خبری «پیام دانش» که از سال ۸۸ فعال و در سال ۱۳۹۴ از هیأت نظارت بر مطبوعات پروانه گرفت، پروانه انتشار فصل نامه پیام دانش نیز گرفته شده است.
دانشگاه آزاد اسلامی اوز به همت نیکوکاران به ویژه در دبی و همراهی هیات امنا سعی دارد با برنامه های عملی در راستای کیفیت آموزش حرکت داشته باشد و امیدوار است با اتمام بخش های باقی مانده ساختمان و محوطه دنبال ساخت و ساز اضافی نباشد زیرا به ساختمان باید نیاز باشد تا ساخته شود در غیر این صورت هزینه تراشی و اتلاف پول ووقت است.
دانشگاه نیازمند هیأت علمی تمام وقت ثابت است که روی آن بایستی سرمایه گذاری سنگین شود و برای به تصویب رساندن یک رشته تحصیلی به اعتباری معادل سیصد میلیون تومان برای حقوق و مزایای آنان احتیاج است.
بنابراین برای داشتن یک دانشگاه با کیفیت مستلزم استمرار پشتیبانی مالی است که این نه برای اوز که با کمبود دانشجوی فاحش روبروست بلکه دانشگاه های معتبر جهان که ازجمعیت زیاد دانشجویی بهره می برند، نیز بی نیاز از کمک های مردمی نیستند.
سخن پایانی و چند روز مانده به سال نو شمسی ۱۳۹۶، امید است در سه ماهه اول سال نو طبقه دوم همراه با تالارهای ویدیو کنفرانس و آزمایشگاه و تالار نمایش در طبقه اول بولوار ورودی که با مساعدت استاندار استان فارس، حمایت معاون استاندار و فرماندار، فرمانداری ویژه
و شخص مدیر کل راه و شهرسازی لارستان (مهندس محمدرضا باقری فرد)، درحال انجام است، خاتمه و به بهره برداری برسند و همان گونه که بیان شد، ضرورت دارد تمرکز برنامه ریزی دانشگاه بیشتر در جذب هیأت علمی باشد هر چند که برای پرداخت هزینه های عمرانی پیش گفت، احتیاج به حمایت، نیکوکاران و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی دفاتر دبی و اوز و تامین منابع مالی نیز هست.
دیدگاه بگذارید
با امید به موفقیت بیشتر برای کارمندان بویژه آقای شیخ عبدالقادر فقیهی که برای دانشگاههای پیام نور وآزاد زحمت فراوانی کشیدند از خداوند برای این دانشگاه که با زحمت زیاد ساخته میشود آرزوی موفقیت بیش از پیش مینمایم
دانشگاه آزاداوز واقعآ مردمی وسازنده است وقتی واردش میشویم احساس غریبی نمی کنیم برای این دانشگاه آرزوی بهترینها دارم
معمولا درسالگردها تعطیل میکنند یا جشن میگیرند مثل اینکه بیسروصدا فقط یادنامه منتشر کردید
نام خیرین معاصر فارس اعلام شد
با سلام وخسته نباشیدخدمت شما خیرین محترم من یه بیمارتالاسمی هستم که پدرم سنشون بالاو خیلی هم بیماروناتوان هستن دوبرادرم اپاتیتbدارن ویکی کم بودذهنی ماهمه باهم زندگی میکنیم ودراوردن مخارجمون خیلی سخته من بخاطرقلبم هرسال بایدبرم تهران لطفا ازشما خواهش میکنم به فکر باشیدمن منتظرپاسخ شما هستم ۰۹۳۰۸۰۱۳۳۳۱ حلیمه http://Www.@tanha.tanha