بازدید دکتر محمود دادوند و همراهان از دانشگاه آزاد اوز
دکتر محمود دادوند، از موسسان بیمارستان امداد در سال ۱۳۵۴ به اتفاق مهندس احمد دادوند ، ابراهیم دادوند به اتفاق همسر ملیحه فقیهی ، دکترمحمود خضری (داروساز)، دکتر منصور پیرزاد به اتفاق همسر فاطمه دادوندودکنرحبیب دادوند در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز حضور یافتند و پس از بازدید از بخش های مختلف در اتاق ریاست اجتماع و ساعتی را با حضور جعفر راستگو، رئیس شورای اسلامی ، محمد صدیق پیرزاد و احمد خضری، (رئیس و دبیر هیات امنا)، ابراهیم احمدی ،سردبیر عصراوز، و ساسان پیرزاد، دبیر انجمن نواندیشان و رئیس هیات کاراته، به گفتگو نشستند .
در این نشست که نوید، فردین و عبدالغفور خضری وفردیس خضری نیز حضور داشتند.
عبدالعزیز خضری رئیس دانشگاه گزارش اجمالی از چگونگی شروع، تاسیس و ادامه فعالیت و موقعیت فعلی دانشگاه آزاد و نقش مردم و مسئولان به خصوص هیات امنای دانشگاه آزاد دفتر دبی به ویژه رییس این هیات عبدالقادر فقیهی را ارائه داد و با بیان آمار ، از ضرورت توجه بیشتر نیکوکاران علاوه بر بخش سخت افزاری در بخش نرم افزاری (چون تربیت نیروی انسانی متخصص تا مقطع دکترا، امکانات تخصی و آزمایشگاهی) صحبت کرد و خواستار کمک گردید. وی افزود:
بخش اوز اکنون از چهار دانشگاه، موسسه عالی و دانشکده به همت نیکوکاران برخوردار است، نیازمند حمایت بیشتر است تا بتواند در زمره دانشگاه های مطرح کشور قرار بگیرند .
خضری با بیان میزان زمین در اختیار دانشگاه اظهار کرد :
۱۲ونیم هکتار زمین دارای سند ثبتی و رسمی، شرایط را برای سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی نیز فراهم آورده است تا دانشگاه آزاد اوز به توان خود اتکایی بیشتر دست یابد .
محمدصدیق پیرزاد، رئیس هیات امنا، با تایید سخنان عبدالعزیز خضری خاطر نشان کرد :
موقع شروع احساس سختی پیش روی همه وجود داشت و حتی بعضاً هشدار می دادند شما قادر به انجام کار نیستید و ما را به مرغی تشبیه کردند که خود را عقاب معرفی می کند. در حالیکه مرغ هر جایی نمی تواند بپرد ولی غافل از آنکه مرغ همان عقاب بود و پرید و الحمداله با پشتیبانی مردم و هیات امنا تا به اینجا رسانده ایم و در استفاده از مصالح خوب و با کیفیت تردید به خود راه نداده ایم درعین حال باید بگویم تحصیل پول بسادگی بدست نیامده است بلکه با رفت و آمدهای مکررصورت گرفته است.
جعفر راستگو رئیس شورای اسلامی، حضور جمعی از اشخاص فرهیخته که در ردیف اولین های اوزی با تحصیلات عالی هستند را در اوز و دانشگاه به فال نیک گرفت و آرزو کرد این رفت و آمدها افزایش یابد تا به پیشرفت «بخش و شهر اوز» کمک کند .
ساسان پیرزاد، دبیرانجمن نو اندیشان و رئیس هیات کاراته بخش اوز، نیز گزارشی از فعالیت انجمن و و ورزش کاراته را ارائه داد و افزود :
به عنوان عضوی از فعالان اجتماعی در کنار نهادهای مردمی(اعم از دولتی و غیر دولتی) از جمله دانشگاه آزاد قرار دارند و در راستای آرمان هایشان آنها را همراهی می کنند .
احمد و ابراهیم دادوند که در کارخانه ذوب آهن و صنعت ساخت وساز کلان، مسئولیت و فعالیت دارند از نحوه ساخت و بکاربردن مصالح مطلوب تمجید کردند و احمد دادوند با تشریح موقعیت منطقه که از منابع زیرزمینی نفت و گاز برخورداراست، خاطرنشان کرد :
لارستان و اوز از موقعیت آتیه داری برخوردارند و موقع استخراج نفت و گاز می توانند در اوج رونق اقتصادی قرار بگیرند که در این رابطه ، دانشگاهها هم می توانند جایگاه بالاتر بیابند و هم در شکوفایی اقتصادی سهم مهم برای خود داشته باشند و ظرفیت های علمی دانشگاه ها در کار تحقیقی منطقه و شرکت ها از فرصت های ممتاز بهره ببرند .
ملیحه فقیهی که به دقت ساختمان و تجهیزات موجود در آن را دیدن نموده بود از نامگذاری تالارها دو کتاب خانه به اسامی اشخاص نامی و ملی کشور (حکیم ابوالقاسم فردوسی، مولانا جلال الدین مولوی و شیخ مصلح الدین سعدی) تقدیر و ابراز امیدواری نمود نام بزرگ لسان الغیب حافظ شیرازی نیز در سر در بخشی دیگر مزین و خشنودی خود را از وجود کتاب خانه بزرگ در دانشگاه ابراز داشت.
دکتر محمود دادوند بانی و رئیس اسبق بیمارستان امداد اوز وشاغل و مقیم در امریکا، شرکت خود و همراهان در دانشگاه آزاد اوز و در حضور شخصیت های شهر، خوش یمن دانست وگفت:
خوشوقتم که تجربیات دانشگاهی ام را به عرض برسانم . وی گقت:
از وجود ۱۲ونیم هکتار زمین در اختیار دانشگاه صحبت شد که برای من بهترین پیام بود چون وجود زمین در دانشگاه به منزله نقطه قوت تلقی می شود و از سویی دانشگاه های موجود در امریکا که من زندگی می کنم قویآ مورد حمایت دانش آموختگان خود قرار دارند و اکثر دانشگاه ها از توانایی مالی و امکانات گسترده ای سود می برند . دکتر دادوند افزود:
دانشگاه های آمریکا برای پشتوانه سازی رو به تجارت هم آورده اند و منافع حاصل درتقویت بنیان دانشگاه و علم افزایی بکاربرده می شود.
او خاطر نشان کرد:
درجامعه امریکا کار تحقیقی در شرکت ها و سازمان ها توسط دانشگاه ها نهادینه شده است. وی اضافه کرد :
کار کیفی در این ساختمان و شیوه مدیریتی قابل لمس است و از این بابت باید تبریک گفت به روحیه خستگی ناپذیری و مقاومت قوی که در گردانندگان دیده می شود .
این متخصص اعصاب و روان، با تمجید ازریاست که اززمان کلاس دوازدهم دبیرستان ودراصفهان با هم خانگی وازنزدیک باوی شناخت پیداکردم ، هیات امنا و کار شایسته خیراندیشان افزود :
من هم معتقدم سرمایه گذاری در آموزش منافع عالی متفاوت برای دولت و خودخیراندیشان وجود دارد و لازم است این مهم همواره تشریح شود .
این دیدار که از ساعت ۱۱ آغاز شده بود در ساعت ۱۲:۳۰ خاتمه یافت و بازدیدکننگان اوز را به قصد شیراز ترک کردند.
دیدگاه بگذارید
هرروز پیام دانش خبر از همشهریانی میدهد که به عشق وطن به اوز میایند و از آن بخوشی یاد میکننداینشالله این همشهریان فرهیخته هرچه از دستشان برمیاید در راه اوز عزیز و زادگاه عزیز ادا کنند
سلام بزرگداشت روزی که در الفبای آن گیر آمده آیم! کلاف سر در گم کوچه های کسره ویا فتحه ی نام شهرمان در این روز خجسته سر از اهواز در اورد! وتصور زیبا نام سرزمین مرغابی را بر هم زد! نه به بزرگ منشی دکتر شهیر خود بلکه به چنین تفسیری بخشش میطلبیم که کمی مردد مانده آیم! پوزش میطلبم اگر شنوایی شاکی هستم که در ذهنم این مصداق تداعی شد که هر چه سنگ است بزای پای لنگ است!کاش فرهیختگان ما این لطف را مبذول دارند که در بزرگداشت سال آینده ما را همچون همسایگان به ثبات هویت نام… ادامه »
تیترمیزدید دیدار خانواده خضری از دانشگاه
درجواب آقای اسماعیل البته نه با ادبیات ایشان و نه خدای نخواسته به قصد رنجش یا گله . دوست دارم اینرا بنویسم ما نباید با هر حرکتمان ایجاد بی انگیزیگی و رنجش کنیم این کسانیکه دراین دانشگاه حضور پیدا کرده اند شاید بخاطر قومیت با رییس دانشگاه آمده باشند ولی دوستان اگر خبرهای این سایت بی ادعا دنبال کنند متوجه می شوند آنهاییکه به دانشگاه می آیند بدون هروابستگی و قومیتی هستند وهرکسی از ریاست دانشگاه آزاد شناخت داشته باشد پی میبرد که مایل است هرشخصی به دانشگاه بیاید و ببیند وممکن است در بین دید وبازدید کنندگان قوم خودش… ادامه »