دکتر آزمندیان در دانشگاه آزاد اسلامی اوز
تکنولوژی فکر مهندسی سیستم فکری است
و با روانشناسی تفاوت دارد

به دنبال سفر ۲ روزه دکتر علیرضا آزمندیان متخصص تکنولوژی فکر و استاد دانشگاه تهران به شهر اوز، از سوی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز جلسه ای با حضور وی، دانشجویان، اساتید و گروهی از مسئولان در تالار دانشگاه برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اور در ابتدای جلسه ضمن سپاسگزاری از حضار گفت: جلسه امروز به پرسش و پاسخ اختصاص دارد. و حضار می توانند به مدت بیش از ۲ ساعت پرسش های خود را مطرح و استاد نیز پاسخ خواهند داد.
در این جلسه پرسش هایی مختلفی از جمله نقش زن در جامعه، نقش ورزش در تکنولوژی فکر، خبرنگار کیست و چه رسالتی دارد؟ عدم انگیزه تحصیلی بین پسران در منطقه و… مطرح که دکتر آزمندیان به آنان پاسخ داد. متخصص تکنولوژی فکر و استاد دانشگاه تهران قبل از آغاز پاسخ به پرسش ها، گفت:
من یک شب به یادماندنی را در اوز سپری کردم. در شهری که حدود ۲۰ هزار نفر جمعیت دارد. بیش از یکهزار نفر در سالن حاضر شوند، واقعا یک رویداد بزرگ و کم نظیر است. دکتر عیلرضا آزمندیان اضافه کرد مردم اوز، انسانهایی عاشق و مهربان هستند و باید اوز به سایر نقاط شناسانده شود. این سخنران سمینارهای راز شاد زیستن در بخشی از سخنانش گفت:
وقتی یک مرد متحول می شود ممکن است فقط خودش را متحول سازد اما وقتی زنی متحول شد، خانواده اش متحول و پویا می شود. بطور مثال نقش زن در تاسیس کتابخانه بانوی عصر اوز و ایجاد این سمینار بزرگ ستودنی است.
وی همچنین گفت:
تکنولوژی فکر برپایه ورزش استوار است. و در بحث خبرنگار اظهار داشت:
من مدت ها خبرنگار صدا و سیما بوده ام و حتی در آمریکا برنامه تلویزیونی تهیه می کردم و در کشورهای پیشرفته نقش خبرنگار سرنوشت ساز است. بطورکلی خبرنگاران افکار عمومی را می سازند. وی نشریه عصر اوز را زیبا معرفی کرد و گفت: عصر اوز نشریه ای است که به نظر من جامع بود. چون مردم را به آینده امیدوار می سازد.
دکتر آزمندیان در پاسخ علت عدم انگیزه تحصیلی پسران گفت: ارزش ها باید تغییر کند. متاسفانه ارزش بعضی از مسائل باعث می شود تا انگیزه نباشد.
ما باید این فرهنگ را در جامعه ترویج دهیم که یک پسر زمانی اجازه ادامه تحصیل را ندارد. که برود در جامعه کارآفرینی بکند.
هم اکنون درکشورهای پیشرفته حقوق و حق الزحمه را به خاطر تخصص و کار می دهند نه به مدرک تحصیلی بنابراین معیار جامعه، انگیزه را تعیین می کند.
در ادامه جلسه پیمانه پاکروان روشندل فعال اجتماعی با سخنان احساسی و زیبای خودش، جلسه را به وجد آورد و استاد با تشویق فراوان گفت: چشم زیبای دلتان می تواند الگو باشد. چون تاثیر کلام شما بسیار نافذ است.
فروغ هاشمی مسئول صفحه برگ زرین ادب عصر اوز نیز قطعه شعر زیبا قرائت کرد و چند نفر ازخانم ها و آقایان با گفتن شرح خودشان از راهنماییهای دکتر آزمندیان سپاسگزاری کردند.
در این جلسه بخشدار، شهردار و فرمانده حوزه مقاومت بسیج نیز از تشکیل چنین جلساتی سپاسگزاری کردند.
و دکتر آزمندیان در پایان اظهار داشت:
هر انسان یک کارگاه دارد. که به تولید فکر می پردازد. فکر خوب از پردازش خوب سرچشمه می گیرد. انسان باید اندیشه خلاق، مثبت و محبوب آفرین تولید کند. چون فکر مثبت و امیدوارانه باعث آرامش همه اعضای بدن شده ولی اگر فکر منفی و مخرب باشد باعث می گردد تا اعضای بدن خوب کار نکنند. متخصص تکنولوژی فکر و استاد دانشگاه تهران با بیان این که تکنولوژی فکر ابداع خودم است گفت:
تکنولوژی یعنی کاربرد علم در عمل. جلسه که از ساعت ۱۰ صبح آغاز شده بود در ساعت ۵/۱۲ پایان یافت.
منبع : عصراوز
لینک کوتاه:
دیدگاه بگذارید
کاربزرگ وپرارزش کتابخانه بانوتازمانها بیاد همه خواهد ماند دستتان دردنکند
دیشب درسالن دانشگاه آزادجلسه موزه بود چرا خبرش نزدید
نوروزتان پیروز وهرروزتان با کارو تلاش و سازندگی همراه باشد واقعآسمینارفوق العاده ای بود
درودبرفروغ هاشمی شاعر زنده دل وخوش سیمای شهرمان
آمدن دکترآزمندیان و نوع استقبال مردم ازسمینار ایشان دراوز با حضور آن همه جمعیت خکایت از پیام درونی مردم اوزبوژه زنان دارد که چقدر علاقمند بفعالیتهای اجتماعی هستند وهرموقع فضای بازو واقعی را ببینند برای شرکت درآن تردیدی بخود راه نمیدهند ازدانشگاه آزادبخاطر حمایتهای بلیدریغش از زنان و جوانان تشکرمیکنم
دربرگزاری این سیمینارکمیته مرکزی نسل پویا بسیار زحمت کشیدند وهمچنین دانشگاه ازاداسلامی اوز دست همه دست اندرکاران دردنکندبخصوص مهندس مهراوران وپروانه پدرام استادان دانشگاه ازاداوز واقای حسن کمالی وبانوان گرانقدرکتابخانه بانو وکودک ونوجوان که همیشه بی منت زحمت می کشند.ودوست ویار همیشه همراه سرکارخانم فتحیه فتحی که همیشه سپاسگزار زحمات ان نازنین بانو هستیم. به امیدموفقیت همگی.
این خبررا که چندبارزده شده چرا باز تکرارکردید؟
خیلی وقته درباره ساختمان دانشگاه اطلاعی بمردم نداده اید
سالم وژیروزباشیددراول سال ۹۲ وادامه پیداکند درتمام طول سال وهمچنان ادامه پیدا کند سالهای آینده ازآبدیت روزانه وبلاگ درایام شیرین تعطیلی نوروزجای سپاس داردژیروزباشیددرودبرشما
به قول خانم صدیقه این خبر یک بارزده شده وبه اندازه کافی به آن پرداخته شده،تکراراین موضوع نشان ازبهادادن اضافی به موضوع است که خود به افراط یا خودشیفتگی چه برای برگزارکنندگان وچه سخنران داردکه اگر مواظب نباشیم می تواندمشکلاتی مانند:ندیدن ضعف های خودیا مدعو داشته باشد ودرمواردی حتی می تواند به به تحقیر جامعه ازدید افراد بیرونی بیانجامد.سمینار خوبی بود امابه نظر می رسیددکتر آزمندیان دنبال تبلیغات،پول بیشتر بادرخواست سمیناربعدی ودرمورادی سرگرم کردن مخاطب هم بود.او ازاوز ومردم زیاد تعریف می کرد خدا کنددرته افکارش این احساس را نداشته باشدکه توانسته سر مخاطب راشیره بمالد.
اطلاع رسانی خیلی لازم است ولی فکر میکنم زیادی به آقای آزمندیان بهاداده میشود اگر یادتان مانده باشد ایشان در شب سمینار پیشنهادکرد و گفت شب یعدهم سمینار گذاشته شود وی جوگیر شده بود با این همه جمعیت حاضردرسالن ولی آیاقبول داشت بدون دریافت پول سمینارشب بعدرا برگزارکند ؟
فروغ هاشمی هیچوقت دیده نشده که چادری باشد عجیب دراین عکس باچادر دیده میشود البته چادرخوب بهش میاید
تشکر که اظهارنظر موافق و مخالف را درسایت میگذارید
با تشکر ازهمکاری و همراهی پیام دهندگان به خصوص همراهانی که این خبررا نقدکرده اند به اطلاع می رساند:این پایگاه اطلاع رسانی به خاطر این که علاقمندان نشریه عصراوزدربعضی از شهرهای کشورو یا ساکنین خارج از کشوربه آن دسترسی نمی توانند داشته باشند ،ازاین نظر سعی شده بیشتر مطالب عصراوز درپیام دانش قرارگیرد وبنابراین تکرارخبرسمینارآقای دکتر آزمندیان ازمنابع مختلف درپایگاه آورده شده است واما آن چه که حایز اهمیت است نقدو بررسی منصفانه مقالات و خبرهاست که تاثیرقابل ملاحظه و مثبت دربینش گردانندگان وبهره مندی دربهبود کیفی مطالب مندرج است . با تشکر مجددهمچنان منتظر دریافت پیام های بعدی وهمراهی… ادامه »
جواب پیام دانش را گرفتم که از کامنت کامنت دهنگان استفاده میکند و خودش را میسازدبا اینحال بجاست بعضی کامنتهارا سانسور نکنید
سلام جناب محترم دکتر آزمندیان!
اینجانب از وقتی که کتاب تکنولوژی فکر را دارم در زندگی خود تغییر را احساس میکنم.
خداوند شمارا خیر دنیا و سعادت آخرت عنایت کند.
التماس دعا دارم.