غذای روحی کودکان
را فراموش نکنیم
هنگامی که خانواده ها بیشتر زیر فشار زندگی قرار می گیرند شاید اولین کاری که می کنند به اصطلاح حذف چیزهای غیرضروری از زندگی باشد.
یعنی وقتی آهی در بساط نداریم نخستین انتخابمان حذف روزنامه، مجله، کتاب، سی دی های آموزشی می باشد.

به طور کلی حذف محصولات فرهنگی و آموزشی از سبد خرید خانواده صدمه اش به بچه ها می خورد، وقتی وضع مالی ما چنگی به دل نمی زند از خرید کتاب و مجله و بازی های فکری و یا حتی گذاشتن کودک در مهد کودک خودداری می کنیم در واقع آنها را از محصولات فرهنگی و آموزشی محروم می کنیم و از آنجائی که ما باید روی بچه هایمان سرمایه گذاری کنیم یادمان باشد که چنین خرج هایی اصلاً معنای پول دور ریختن نمی دهد. اگر می خواهیم در آینده

بچه هایی فهیم و تحصیل کرده داشته باشیم، از خریدهای فرهنگی و توجه به آموزش آنان دریغ نکنیم و آنان را به مطالعه کتاب، مجله و… عادت دهیم.
پدران و مادران عزیز، معلم و مربی گرامی توجه داشته باشیم آینده را همین نسلی می سازد که زیر دست ماست جامعه ی ما حاصل همین تلاشی است که ما امروز می کنیم بجای اینکه هر روز خرج چیپس و پفک و فست فود و … کنیم به غذای روح آنها توجه کنیم. کمی تامل کنید.
منبع : عصراوز

فتحیه فتحی : عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی مرکزاوز
Ā
لینک کوتاه:
دیدگاه بگذارید
خانم فتحی شما درست نوشتیدولی خودتان میپذیری خانواری که درماه نمیتواند گوشت ومرغ به بچه هایش بدهد چطوری میتواند پول برای خریدن کتاب به بچه هایش دهد
ازاینکه به یک کارگردان موفق که باعث فخر سینمای ایران شده است صمیمانه تشکر میکنم