بررسی وضعیت بیمارستان ها و منازل آسیب دیدگان زلزله اوز از سوی کارشناسان برجسته استان فارس
محمد رضا عرفانی*: در پی سفر احمد وحیدی، وزیر کشور، به اوز که محمدهادی ایمانیه، استاندار، حسین حسین زاده، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، و جمع زیادی از مدیران کل و کارشناسان استان وی را همراهی می کردند، به دستور وزیر کشور افراد متخصص و کارشناس جهت بازدید از واحدهای مسکونی و خدماتی به اوز اعزام شدند.
این تیم ۱۵ نفره با حضور در اوز یک روز کامل وضعیت را به ویژه بیمارستان عبدالحمید امیدوار را از نزدیک مورد بازدید و بررسی قرار دادند.
این هیئت بلند پایه با دستور استاندار فارس و با تاکید محمود رضایی معاون عمرانی استاندار در اوز حضور یافتند.
پروفسور محمدرضا بنان، استاد دانشگاه شیراز و محقق، نویسنده مقالات و کتب متعددد و با همراهی محمد بنان از دیگر محققان دانشگاه، مهرداد خواجه پور، دبیر هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان فارس و جمع زیادی از کارشناسان آزمایشگاه، مکانیک استانداری و اداراه کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و دیگر ارگان های فنی استان یک روز کامل واحدها را مورد بررسی قرار دادند.
تیم یاد شده وقت زیادی را بیمارستان امیدوار اختصاص دادند و تمام بخش ها از جمله موتورخانه را به دقت بررسی و راه کارهای لازم را ارائه دادند.
هیئت کارشناسی علاوه بر ارائه راهکارهای بهره برداری، به منظور مقاوم سازی بیمارستان پیشنهادات و دستور لازم را صادر نمودند.
تیم عالی رتبه استان فارس از بیمارستان در دست ساخت یوسف راه پیما نیز دیدن نمودند و نهایتا با اجتماع در تالار فرمانداری شهرستان اوز و با حضور احمد امینی معاون فرمانداری دیدگاه های خودرا بیان کردند.
علاوه بر نویسنده گزارش، دیگر همکاران کارشناس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی لارستان به اتفاق، کارشناسانی از مراکز دیگر فنی لارستان نیز شرکت داشتند.
همچنین، امین کوه پیما و سارا آذری روسای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و نمایندگی نظام مهندسی شهرستان اوز، فرهاد فقیهی، محمدرسول رفعتی و مسعود اشرافی، کارشناسان شهرداری اوز، نیز حضور داشتند
این هئیت به تاریخ سه شنبه ۲۱ شهریورماه ۱۴۰۲ و از اول صبح به اوز وارد و عصر همان روز به شیراز برگشتند.
وزیر کشور و همراهان در تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۲ به اوز آمده بودند.
*: مشاور عالی رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان
لینک کوتاه:
کاش اطلاعاتی در باره نتیجه بازدید هم منتشر می شد.
مردم اوز منتظر هستند نتیجه این گزارش هیبت اعزامی از استانداری فارس. را بخصوص. در باره. بیمارستان. های. اوز. مطلع. شوند وخبرنگاران. حاضر. در جلسه. هم باید. گزارش. نمایند. با تشکر
به عنوان یک. همشهری. اوزی. پیشنهاد. دارم که به علت عدم مقاومت بیمارستان. فعلی. اوز. بفکر. بیمارستان جدید. راهپیما. باشیم تا هرچه زودتر. آماده. ومجهز شود. وبیمارستان. امیدوار هم. به عنوان. مرکز شبکه بهداشت. ودرمان. ومحلی. پلی. کلینیک پزشکان برای. ویزیت بیماران. باشد. با تشکر
با سلام
جا دارد اسمی از جناب مهندس خواجه پور عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان فارس که با شور فراوان و با انگیزه کمک به حل مسائل برای دومین بار از شهر اوز بازدید نمودند نیز درج میشد . در واقع در وقوع زلزله در سراسر کشور اولین شخص فنی که از نقاط زلزله زده بازدید نموده و گزارش تهیه مینماید ایشان هستند
اصولا ساختمان های با اهمیت خیلی زیاد مثل بیمارستان و آتش نشانی و مخابرات و… باید تحت تمام زلزله ها کاربری شان حفظ شود و مختل نگردد .
بیمارستانی که با زلزله ۴/۷ تعطیل بشه بازگشایی اش بازی با جان مردم است
با تشکر از بیمارستان امیدوار نبایدفراموش کنیم این بیمارستان خدمات فراوانی از خود البته سالهای خیلی قبل بجا گذاشته است
با توجه به اینکه. اوز. در منطقه. زلزله خیز. است وبیمارستان. فعلی. نشان. داد که مقاومت کافی. ندارد. باید. هرچه زودتر بیمارستان. جدید راهپیما. آماده. شود. وبیمارستان. امیدوار هم محل مطب. پزشکان. وستاد ااداری. شبکه بهداشت. ودرمان. کل. شهرستان. باشد. تا خدماتش. برقرار باشد. بیشتر. اهالی. با این. پیشنهاد. موافقند
ساخت بیمارستان جدید تا این مقطع بدون نظارت سازمانهای ذیربط از جمله علوم پزشکی یا نظام مهندسی و شهرداری ساخته شده است ، بنابراین خیلی هم نباید دلخوش بود