رئیس دادگستری شهرستان اوز در دومین نشست مردمی، حضور در چنین نشست هایی را آموزنده عنوان کرد
سید حسام الدین زندوی، رئیس دادگستری شهرستان اوز، ساعت ۱۷ روز شنبه ۴ شهریورماه ۱۴۰۲ با حضور در تالار شیخ سعدی، خیریه حاج محمدامین کمالی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز، با جمعی از مردم و مسئولان به گفتگو نشست.
حسام الدین زندوی در ابتدای صحبت، خشنودی خود را از حضور دوباره در میان جمعی از شهروندان ابراز و خاطرنشان کرد:
جای قدردانی است که یک مرجع علمی مبتکر برگزاری چنین نشست هایی می شود.
رئیس دادگستری با اشاره به سخنان قبلی خود در نشست اول در رابطه با این که چرا حجم پرونده های دعوا در دادگاه شهرستان زیاد و چه بسا در حال افزایش است اظهار کرد:
حدود ده سال قبل وقتی در دادگستری لارستان صحبت از اوز به میان می آمد واقعیت ها روی حداقل ها بود ولی اکنون خلاف آن مشاهده می شود.
چنین وضعیتی در شان فرهنگ این شهرستان نیست و ایجاب می کند عقلا، زعما و ریش سفیدان همچون گذشته وارد میدان شوند و با پا در میانی و وساطت، کوشش کنند دعواها از جمله شکواییه های کوچک خانوادگی را حل کنند تا به دادگاه کشانیده نشوند.
این قاضی بالا بودن تعداد طلاق به هر شکل و برای خانواده های شهرستان را آزاردهنده دانست و مجددا خواهان پادرمیانی ریش سفیدان گردید تا این ناهنجاری ها کاهش پیدا کند.
زندوی حجم بالای تبادل مشروبات الکلی را از معضلات دیگر برشمرد و افزود:
برای شهرستان اوز با این جمعیت نمی توان پذیرفت که ۲۸۰ لیتر مشروبات الکلی کشف و عوامل آن دستگیر شوند.
وی در ادامه خواستار برگزاری نشست های تخصصی و سنتی مدافع آداب و اخلاق از سوی گروه ها و زعما گردید تا درباره افزایش بی حجابی اقدامی صورت گیرد و چنین مواردی از کنترل خارج نشود زیرا این نوجوانان و جوانان بیش از همه به خودشان و پدر و مادر آسیب می زنند.
وی خاطرنشان کرد: افزایش و رواج بیشتر چنین اتفاقات نامعقول به ناهنجاری اجتماعی می انجامد و بیش از همه به کانون گرم خانواده ها لطمه می زند و منجر به افزایش طلاق می شود.
رئیس محکمه افزود: چنان چه از نگاه آماری بررسی شود همه طلاق ها ریشه در مسائل اقتصادی ندارند و اگر با وساطت بزرگان همراه باشد، با گذشت یکی از طرفین شاید بسیاری از مشکلات حل شود.
وی با مقایسه شرایط سال های اول انقلاب اسلامی و اکنون گفت:
اکنون تسلط بر ارتباطات بین المللی از کنترل خارج شده و خواه ناخواه پیشرفت تکنولوژی به تغییر شرایط کمک کرده است.
زندوی در بخش دیگر پاسخ به پرسش ها گفت: با هر جرمی که در چهارچوب موارد جرم تلقی گردد برخورد می شود و این می تواند شامل نوشیدن خمر، رشوه گیری، رشوه دادن، رانندگی بدون گواهینامه به ویژه افراد اتباع بیگانه، توزیع مواد مخدر و یا قصور فنی ساختمانی باشد.
به عنوان مثال در زلزله اخیر اوز اگر خانه ای به دلیل قصور فنی دچار تخریب شده در صورت وجود مدرک و دلیل محکم به موضوع آن رسیدگی و اگر ثابت شود با آن برخورد می گردد.
رئیس دادگاه فعالیت دفاتر روان شناسی و آموزش قبل و بعد از ازدواج را از ابزار مهم برای پایداری زندگی مشترک برشمرد و خواستار گسترش آن گردید و از ابتکار بنیاد نیکوکاری خاتم الانبیا به مدیریت طیبه نامه در این رابطه به نیکی یاد کرد.
وی اظهار کرد: از حضور در چنین اجتماعات مردمی سود می برم. زیرا یک قاضی هر چه بیشتر با روحیات جامعه آشنا و پرسش های ناشنیده را بشنود، می تواند تصمیم دقیق تری کند.
در این آئین احمد صالحی زاده، فرهاد ابراهیم پور، فرید دستوری، عارفه پیشدست، عبدالرحیم احمدی، فروغ هاشمی، (عضو جامعه معلولان، مدیر مسئول پایگاه خبری ستاره اوز، فعال گروه اجتماعی، مدیر مدرسه حق شناس، وکیل دادگستری، رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی) صحبت و پرسش هایی را مطرح کردند.
علاوه بر نامبردگان انسیه گلابی، بخشدار مرکزی، عبدالحمید تقوی، شهردار کوره، فریدون نامی، رئیس شورای اسلامی اوز، طیبه نامی مشاور فرماندار در امور زنان و مسعود باقرزاده، مدیر مسئول پایگاه خبری اوز خبر در میان جمع ۲۰ نفر افراد شرکت کننده حضور داشتند.
ابتدای نشست پس از تلاوت قرآن توسط محمدطاهر قاضی زاده، محسن مهرآوران، مدیر پژوهشی و عمرانی و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان برنامه را آغاز کرد.
پس از آن عبدالعزیز خضری، رئیس دانشگاه آزاد با تشکر از قبول دعوت رئیس دادگستری آن را فرصتی سازنده برای شرکت کنندگان دانست که می توانند به راحتی در جریان راهبردهای حقوقی که احتمالا پرسش های رایج عمومی باشد قرار بگیرند.
خضری ضمن تشکر از حضور رئیس دادگستری، از استقبال وی نسبت به تبادل دیدگاه اقشار جامعه و وجود بینش واهمیت قایل شدن به وسایل ارتباط جمعی به نیکی یاد کرد.
گردهمایی ساعت ۱۹ به پایان رسید.
پیام دانش: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز تلاش دارد برنامه دیدار مردم با مسئولان را تداوم بخشد. در عین حال از صحبت کنندگان و یا کسانی که پرسش ها را مطرح می کنند تقاضا می شود بیانات خود را کوتاه و خلاصه ارائه نمایند و به گونه ای نباشد که خود، هم پرسشگر و هم پاسخ دهنده هم باشند. در این حالت وقت زیادی از جلسه گرفته می شود و چه بسا شخص دعوت شده به گردهمایی مجالی برای پاسخ دادن پیدا نکند.
لینک کوتاه:
آقای خضری چرا درباره بیمارستان که خودت درآن حلی. نمی نویسی عجالتا متنی از سایت ستاره های اوزکه جالب نوشتند وسوال اساسی کردندکامنت میزارم تا مردم بویژه همشهریان عزیز در دبی متوجه وضعیت بیمارستان بشوند که پیش ازوقوع زلزله هم بیماران آواره گراش ولار بودند
*بیمارستان امیدوار می تواند به فعالیت خود ادامه دهد*؟. در پی زلزله اخیر در شهر اوز بیمارستان امیدوار اوز نیز لطمات و آسیب هایی دیده است که در فضای مجازی نیز گاها بحث هایی ایجاد شد و دامنه حرف و حدیث بالا گرفت . امروز هیبتی از کارشناسان از شیراز جهت بازدید از بیمارستان اوز آمده بودند و فرصتی پیش آمد تا همراه با آنان از آسیب هایی که بر اثر زلزله دیده است ببینیم . فارغ از بحث خدمات درمانی و پزشکی بیمارستان امیدوار اوز آمدن این هیبت را باید به فال نیک گرفت تا حداقل بدانیم اگر آسیبی… ادامه »
همه مردم اوز قبول. دارندکه در این ۱۰ ساله اخیر بخصوص روابط اجتماعی. وفرهنگی در اوز. با تغییرات. وتنشهای زیادی. همراه. بوده است. ودراین میان نقش بزرگان. خانواده هم. بسیار کمتر شده است ونیجه آنهم. ازدیاد. طلاق. واز هم. پاشیدگی. خانواده. ایجاد. شده. است. که طبعاتی. زیادی. درشهر. ایجاد. کرده. است. اما. به نظر من این. مشکلات. در همه ایران. و شهرهای. بزرگ. وکوچک. آن. به وضوح دیده میشود. وناشی. از شرایط. فرهنگی. واقتصادی وارتباطات اجتماعی در جوانان. ایران. است. مخصوصا اوضاع. سخت. اقتصادی. بیکاری تنش. وتورم. اقتصادی. که باعث نا امیدی. وسرگردانی. اقشار جوان مملکت. شده. است که طبعا… ادامه »