در آئین تجلیل از بانی دانشکده بهداشت اوز مطرح شد: ورود نیکوکاران در ایجاد مراکز آموزش عالی یک اتفاق نو در کشور است
در آئینی که از طرف دانشکده بهداشت اوز و به منظور تجلیل از نیکوکار و بانی دانشکده روز گذشته چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۲برگزار گردید از خدمات ارزنده عبدالرزاق شرافت تجلیل شد و با اهدای لوح این شایستگی مورد تحسین قرار گرفت.
عبدالرزاق شرافت در سخنانی کوتاه حضور جمع مردم و مسئولان را به فال نیک گرفت و عنوان کرد:
بیش از هر چیز متاسفم که نتوانستم در مراسم کلنگ زنی و بهره برداری از ساختمان حضور داشته باشم ولی اینک که این شور و دلبستگی مسئولان و استادان و جمع حاضر را مشاهده می کنم لازم می بینم خرسندی خود را از اقدام صورت گرفته بیان کنم و آرزو می کنم بیشتر از این به زادگاه بیایم و از نزدیک شاهد توسعه شهرستان و مراکز آموزش عالی از جمله این دانشکده باشم.
بانی دانشکده با ابراز خشنودی از تعامل و همدلی دانشگاه های پیام نور مرکز بین الملل، آزاد اسلامی و دانشکده بهداشت اوز آن را بهترین غنیمت برشمرد که می تواند به بازدهی مثبت هرچه بیشتر این مراکز در جامعه منجر شود.
شرافت از نیکوکاران منصور فقیهی نژاد و شیخ عبدالقادر فقیهی که کمک فراوانی در اعتلای دانشگاه ها و دانشکده بهداشت داشته اند و نیز از زحمات همایون نامی در ساخت دانشکده به نیکی یاد و قدردانی کرد.
این نیکوکار موقع دریافت لوح خاطر نشان کرد: هرچند نزدیک به چهارده سال به اوز نیامده بوده است اما در جریان رویدادهای منطقه به ویژه دانشگاه ها و دانشکده بهداشت توسط عبدالعزیز خضری رئیس دانشگاه آزاد که مرتب به دبی می آیند قرار می گرفته است.
بانی دانشکده بهداشت با بیان دیدارش از دانشگاه آزاد اسلامی آن را بنایی مطلوب با نقش متعدد خیران عنوان کرد که مشخص بود زحمات زیادی روی آن کشیده شده است.
ابتدای نشست مریم رنجبر زاهدانی، معاون آموزشی دانشکده بهداشت، برنامه را آغاز کرد.
رئیس دانشکده بهداشت خشنودی هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان از حضور خیر بانی دانشکده در جمع مسئولان، هیئت امنا، اصحاب رسانه را ابراز کرد.
محمود خدادوست با نام بردن از کلیه روسای دانشکده از روز تاسیس تاکنون آنان را از ارکان رشد و توسعه دانشکده برشمرد و عنوان کرد: ارتباط بین مراکز آموزش عالی در شهرستان اوز به گونه ای است که بیشتر دانشجویان خود را متعلق به دانشگاهی خاصی معرفی نمی کنند و می گویند دانشگاه اوز.
وی با برشماری ظرفیت های تحصیلی دانشکده ابراز امیدواری کرد، با تقویت زیر ساخت های لازم این دانشکده به قطب مهم استان تبدیل شود.
مدیر اسبق بیمارستان عبدالحمید امیدوار و اولین رئیس دانشکده بهداشت اوز با بیان تاریخچه تاسیس دانشکده و آغاز به کار در کودکستان همسر مرحوم محمدعلی انگاشته، در خصوص کلنگ زنی و افتتاح ساختمان کنونی اظهار کرد: از آغاز افراد زیادی به خصوص منصور فقیهی، محمد محمودی،امین سعیدی، ابراهیم احمدی و زنده یادان خواجه عبدالحمید نامور و محمد عسکری در اعتلای دانشکده زحمت بی وقفه داشته اند که همواره لازم است خدمات آنان یادآوری شود.
محمدرضا عرفانی که اینک در سمت مشاور عالی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان همکاری دارد و مشغول به کار است، اقدام موثر عبدالرزاق شرافت را در تاسیس دانشکده بهداشت کلیدی و برجسته دانست و از درایت کلیه استادان و کارکنان که دلسوزانه برای پیشرفت دانشکده بهداشت نیرو گذاشته و تعامل به خرج می داده اند، سپاسگزاری نمود.

معاون فرمانداری شهرستان اوز پس از اعلام پیام و سلام محمد محمدی فرماندار که به دلیل ماموریت در میان جمع حاضر نبود خشنودی خود را از حضور در جمع ابراز کرد.
احمد امینی گفت: عبدالرزاق شرافت از آن خیراندیشانی است که با نیت درست و ایمان قلبی، این بنا را بنیان نهاده است و با همت بلند خود سبب پیشرفت دانشجویان ممتاز به عنوان سفیران شهرستان اوز در خارج از اوز گردیده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیح سپاه نیز در سخنانی کوتاه حضور بانی دانشکده بهداشت را به فال نیک گرفت و گفت: کسانی که خیر می کنند با خدای متعال معامله می کنند.
فضل اله سلمان پور افزود: نام پرمعنی عبدالرزاق به معنی بنده خدا است که به نیابت از پرودگار روزی می رساند و نام شرافت نشان از اصالت و بزرگواری دارد که همین خصایل در وجود بانی دانشکده باعث انجام این کار خیر گردیده است.
محسن سلمان پور، رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان با ابراز خرسندی از برقراری رشته مهم صنایع غذایی در دانشکده بهداشت امیدواری خود را بر تقویت زیر ساخت های دانشکده بیان کرد و افزود: فراهم شدن زیر ساخت تجهیزاتی و رفاهی سبب پایداری این رشته تحصیلی و ارتقای جایگاه دانشکده می شود.
ادامه سخنان سلمان پور به نقل از پایگاه خبری ریئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان:
به گزارش وبدا لارستان، دکتر محسن سلمان پور رئیس دانشگاه در آیین بهره برداری از محوطه و فضای سبز دانشکده بهداشت واحد اوز که یکی از مطالبات دیرین دانشجویان و کارکنان آن دانشکده بود اظهارداشت: قدردان همت خیرین و زحمات همکاران اجرایی با هدف ارتقای سطح آموزشی در جنوب استان فارس هستیم.
وی با بیان اینکه ورود خیرین در آموزش یک اتفاق نو در کشور است تصریح کرد: حضور کم نظیر خیرین در حوزه آموزش، برگ برنده ارزشمندی در مذاکره با مسئولین وزارتی است و یکی از اولویت های ما در حوزه آموزش، ارتقا دانشکده بهداشت بوده است.
وی افزود: مقوله سلف سرویس، گازرسانی به دانشکده و تامین فضای سبز به عنوان یکی از مطالبات دانشجویی بوده که با کمک تیم فنی دانشگاه محقق شده است.
دکتر سلمان پور خاطرنشان کرد: حاج عبدالرزاق شرافت از جمله خیرینی هستند که هم گام با دانشکده پیش می رود و این اقدام بیش از پیش ارزشمند و ستودنی است.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه دانشکده بهداشت، یک دانشکده اقماری است، اعتبارات به جای صرف شدن در مسیر پیشرفت آموزشی دانشکده، صرف هزینه های جاری و حقوق نیروی انسانی می شود که امیدواریم بتوانیم زیرساختهای رفاهی را با کمک مسئولین تامین کرده و اعتبارات را صرف ارتقا آموزشی و علمی دانشکده کنیم.
پیش از افتتاح فضای سبز محوطه دانشکده به مساحت ۱۲۶۰ مترمربع که با هزینه بالغ بر هشت میلیارد ریال(هشتصد میلون تومان) به بهره برداری رسید و یک میلیارد (یکصد میلیون تومان) آن توسط بانی دانشکده عبدالرزاق شرافت تامین شده بود.
از عبدالرزاق شرافت تجلیل و لوح یادبود به امضای فرماندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی لارستان اهدا شد.
در این گردهم آیی که با ۴۵ دقیقه تاخیر شروع شد، شکوفه شرافت فرزند و جمعی از بستگان بانی دانشکده، فریبا صالحی، رئیس شورای اسلامی شهرستان، قاسم علی مقتدری و عبدالعزیز خضری، روسای دانشگاه های مرکز بین الملل پیام نور، آزاد اسلامی، اسداله دشتگرد،
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان، جمعی از مسئولان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، مدیران مسئول اوز امروز، اوز موزه و پیام دانش و جمعی از استادان و کارکنان دانشکده بهداشت حضور داشتند.
تصویر: با تشکر از الهام غیاثی مدیر روابط عمومی دانشکده بهداشت اوز
لینک کوتاه:
تشکر از خیرین عزیز بنظر من جاش بود مجتمع امور دینی از آقای شرافت دعوت میگرفتند ودرباره زلزله زدگان صحبت میکردند و استارت احداث واحدهای کوچک آپارتمانی را میزدند تا بقیه خیرین متمول مشارکت کنند ویک مجتمع بزرگ شروع میشد مجتمع دینی وانجمن خیریه بیایند نمایشگاه اغذیه فروشی بزنند مثلا یکمیلیارد تومان جمع شود زحمت همه آنهاییکه دراین عمل خداپسندانه قابل تقدیر است ولی تامین خواسته این عزیزان که بی خانه وعاشقانه شدند تأمین نمی شود
مجتمع علوم دینی. وکلا روحانیت شهرستان. اوز. باید در کلیه امور. اجتماعی. ودرخواست. های مردم دخالت. ودر صف اول. مطالبات. برای مردم مسلمان. اوز. باشند اوز. از خیلی جهات. از جمله. کمبود. ادارات مورد نیاز. مردم مانند. اداره ثبت. اسناد. اداره کار و امور اجتماعی. پولیس. ۱۰+ و……دچار کمبود. است. که. روحانیت. اوز. باید. در جلسات. رسمی. ودر منبرها آنرا. درخواست. نمایند. دیگر. تنها. پیش. نماز. بودن. کافی. نیست. باید. در همه امور. مسلمین. دخیل. باشند