دیدار با حاج یوسف نظری، نیکوکار مروج توسعه آموزش های پایه و عالی در اوز
سال ۱۳۶۹را می توان سالی دانست که به طور جدی تصمیم گرفته شد در اوز دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شود.
حاج محمدیوسف نظری در آن سال علاقه خود را برای احداث ساختمان ابراز کرد و هیأت امنایی نیز شکل گرفت و حتی زمین در محل فعلی دانشگاه پیام نور تهیه و آهن آلات نیز خریداری شد اما اراده ای برای پیگیری این مهم وجود نداشت و این خیر، مدرسه نظری را ساخت و در تکمیل ساختمان هنرستان رافعی نیز مشارکت کرد.
تا این که در سومین گام، تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی و با تشکیل هیأت امنا در اوز و دبی و با محوریت شیخ عبدالقادر فقیهی شکل عملی به خود گرفت.
سال ۱۳۸۷ جمعی از اعضای هیأت امنا به دعوت محمدامین صباغی زاده، رئیس اتاق بازرگانی بندرعباس، به این شهر رفته بودیم در آن سفر حاج فاطمه نظری دختر حاج محمد یوسف و عضو هیات امناء نیز هیأت را همراهی می کرد.
وی از تصمیم پدرش برای انجام کاری خیر آموزشی صحبت کرد و شنیدن چنین خبری، فرصت مغتنمی بود برای جلب این نیت خیر.
با هماهنگی شیخ عبدالقادر فقیهی که در بندرعباس و برای اعتلای دانشگاه حضور داشت، نگارنده دو روز بعد به دبی مسافرت کرد و به اتفاق عبدالقادر فقیهی، عبدالله نظری و حاج احمد خضریان(رییس، نایب رییس و عضو هیات امنای دانشگاه آزاداسلامی اوز دفتر دبی) به دیدار حاج محمدیوسف نظری در منزلش رفتیم و با یاداوری حرکت وی در سال ۱۳۶۹ درخواست همراهی برای ساخت ساختمان دانشگاه شد.
این نیکوکار دقایقی طولانی فکر کرد ولی نهایتآ جوابش مثبت بود و قول اهدای ۱۹۰ میلیون تومان را داد که خوشبختانه نقدینگی قابل توجهی بود معادل ۷۳۰هزار درهم یعنی، حدود دو میلیارد و سیصد میلیون تومان امروز.
بلافاصله آهن آلات خریداری و به سرعت عملیات اسکلت بندی شروع شد.
حاج محمد یوسف نظری در سفر دیگر جمعی از اعضای هیات امناء به دبی( آذرماه سال ۱۳۸۸) و درمراسمی قول اهدای مبلغ ۶۰ میلیون تومان به نیت همسر متوفی خود داد.
در سفر اخیر به دبی (۱۴ مهرماه ۹۸) به اتفاق نیکوکاری، دیداری با حاج یوسف نظری در منزلش صورت گرفت.
این پیر فرهنگ دوست، به خاطر مصرف دارو و کهولت سن حالت طبیعی را نداشت اما وقتی متوجه شد نگارنده خدمت رسیده است به هر تقلایی بود ابراز محبت کرد و به سختی نام نگارنده را به زبان آورد.
وقتی حرکت نیکوکاران در سال های دور گذشته بررسی و ثمرات آثارشان ملاحظه می شود بر هر فردی لازم است حرمت پیشکسوتان را حفظ و به نسل حاضر و آینده انتقال دهد ونباید نادیده گرفت، چنان چه آن کمک مالی ارزشمند سال ۱۳۸۷ این نیک اندیش نبود، چه بسا دانشگاه آزاد اسلامی اوز در وضعیت امروزی وجود نداشت.
از خداوند برای این پیشگام علمی در تاسیس مراکز آموزش پایه و عالی آرزوی سلامتی می شود و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در اوز هیچ وقت حامیان علم و معرفت را از یاد نخواهد برد و به پاس قدم های ارزنده حاج یوسف نظری در شکل گیری ساختار این دانشگاه وبرای ماندگاری بخش اداری از نام نیکش بهره می برد.
لینک کوتاه:
این بزرگوار حق بزرگی به گردن آموزش و آموزش عالی اوز دارد و نام نیک او همواره به یادگار خواهد ماند. دیدار رئیس دانشگاه از ایشان کار بسیار شایسته ایست و نشان از قدرشناسی او دارد. این مقاله خود باز گفت تاریخ است از همت والای خیرین اوز.
آقای خضری درودبرشما ودرود برقدرشناسی بودنتان ودرود برغیرتتان که در هیچ موقعیت بزرگان را فراموش نمیکنیددرود برجناب آقای حاج یوسف نظری بخاطر این همت و الایش
ما شاء الله خدا خیرش بدهد و سلامت باشد
پیشنهاد میشود عکس یا تصویر خوبی از ایشان که در زمان سلامتی کامل بسر میبردند نیز در کنار سایر عکسها ضمیمه خبر نمایید تا چهره ابشان برای مردم بیشتر شناخته شود. امیدوارم هرچه زودتر بهبودی حاصل شود و نتیجه زحمات و ثمرات خودشان در زمان ارتقای اوز ببینند با تشکر